رییس موسسه پارسا با وزیر زراعت دیدار کرد

content_admin
جمعه ۱۳۹۹/۱۲/۲۹ - ۱۵:۲۵
رییس موسسه پارسا با وزیر زراعت دیدار کرد

۲۸حوت ۱۳۹۹
لوریین هارتمن « Lorraine Hartman»، رییس موسسه «پارسا»، در دفتر کاری داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری دیدار کرد.
لوریین هارتمن در دیدارش با آقای احدی گفت که موسسه پارسا درنظر دارد تا برای شماری از زنان زمینه‌ی فعالیت‌های تجارتی را از طریق احداث سبزخانه‌های جدید مساعد بسازد. او هم‌چنین افزود که این موسسه درنظر دارد تا شماری از دهقانان را نیز در بخش بسته‌بندی محصولات زراعتی تحت حمایت قرار دهد.
در همین‌حال، داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، از تصمیم موسسه‌ی پارسا برای فراهم‌سازی زمینه برای فعالیت‌های زنان در عرصه‌ی زراعت و تجارت، استقبال کرده گفت که افغانستان دارای محصولات خوبی زراعتی است، اما در عرصه‌های بسته‌بندی، دسترسی زنان به تسهیلات تجارتی و بازاریابی برای این محصولات باید بیشتر کار شود.
وزیر زراعت تاکید کرد که تولیدات زراعتی افغانستان باید قادر شود تا با محصولاتی که از بیرون کشور می‌آید، رقابت کند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۳۰ - ۱۵:۴۴
Background image

جلسه دعوت و ارشاد وزارت زراعت برگزار شد

۳۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه دعوت و ارشاد وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری این وزارت، با حضور مسئولان ریاست دعوت و ارشاد و شماری از رؤسای مرکزی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۳۰ - ۱۰:۲۳
Background image

توزیع تخم رشقه و کود سیاه برای ۸۰ دهقان در دو ولسوالی کابل

۳۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۶ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل با همکاری کمیته هالند (DCA)، ۲۴۰ کیلوگرام تخم رشقه و یک‌هزار و ۶۸۰ کیلوگرام کود سیاه را همراه با وسایل. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۹ - ۱۵:۳۴
Background image

هیئت وزارت زراعت در سفر به هلمند روند تطبیق پلان‌های تفصیلی لشکرگاه و مدیریت اراضی را بررسی کرد

۲۹ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۵ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
به‌منظور تطبیق حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی، یک هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت هلمند سفر کرد تا روند تطبیق. . .

بازگشت به خبرها