۴۶ هزار نهال در پنجشیر آماده توزیع است

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۳ - ۱۱:۵۸
۴۶ هزار نهال در پنجشیر آماده توزیع است

۳ حوت دلو ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر، می‌گوید ۴۶ هزار نهال مثمر آماده ساخته شده و قرار است برای متقاضیان این ولایت توزیع و غرس گردد.
محمدرووف یعقوبی رییس زراعت پنجشیر گفت: «۲۳ نوع نهال میوه‌ای آماده شده و از ۱۵ حوت به بعد برای متقاضیان مناطق مختلف پنجشیر توزیع و غرس آن شروع می‌گردد.»
به گفته آقای یعقوبی، این نهال‌ها شامل بادام، گیلاس، سیب، زردآلو، آلو، ناک، شفتالو و چهارمغز می‌شود و در بدل پول ناچیز، ۳۵ تا ۵۰ افغانی به مردم توزیع می‌شود. این نهال‌ها در فصل بهار امسال غرس می‌گردد.
پنجشیر ولایت کوهستانی و دارای آب و هوای مناسب برای باغداری است.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۴:۵۱
Background image

روند سروی و تثبیت چراگاه‌ها در غور آغاز می‌شود؛ رئیس اراضی وزارت زراعت بر شفافیت و دقت در اجرای امور تأکید کرد

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش ۲۹ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
به رهبری مولوی محمود مظلوم، رئیس اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور آغاز روند سروی و تثبیت چراگاه‌های ولایت غور و ایجاد هماهنگی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

بررسی امور مالی و راه‌های افزایش عواید ریاست زراعت پنجشیر

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیأتی به سرپرستی مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور بررسی همه‌جانبه امور مالی و اداری و شناسایی راه‌های افزایش عواید، از. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۳:۵
Background image

بررسی وضعیت اداری و مالی و راه‌های افزایش عواید ریاست زراعت کاپیسا

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
هییتی به سرپرستی مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور بررسی وضعیت اداری و مالی و شناسایی راه‌های افزایش عواید، از ریاست. . .

BACK TO NEWS