شماری از کارمندان ریاست دفتر و ریاست اطلاعات وزارت زراعت تقدیر شدند

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۱۱/۱۸ - ۱۶:۳۶
شماری از کارمندان ریاست دفتر و ریاست اطلاعات وزارت زراعت تقدیر شدند

۱۸ دلو ۱۳۹۹
شماری از کارمندان ریاست دفتر و ریاست اطلاعات و ارتباط عامه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از سوی داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت با اهدای تقدیرنامه‌، ستایش شدند.
برخی از کارمندان ریاست اطلاعات و ارتباط عامه به مناسبت دریافت کلید طلایی توسط بخش اطلاعات وزارت زراعت از سوی دیده‌بان شفافیت، دریافت بلندترین امتیاز به وب‌سایت وزارت در پی ارزیابی کمیسیون دست‌رسی به اطلاعات و هم‌چنین به دنبال ایجاد خلاقیت، نوآوری و تقویت فرهنگ اطلاع‌رسانی در وزارت  زراعت، توسط وزیر زراعت تقدیر شدند.
هم‌چنین در یک برنامه‌ی جداگانه، زهره ظهوری رییس دفتر مقام و تعدادی از کارمندان ریاست دفتر نیز از سوی آقای احدی به دلیل تلاش‌های‌شان در تعقیب و عملی ساختن احکام مقام عالی ریاست جمهوری، تقویت هم‌آهنگی‌ها میان وزارت زراعت با سایر نهادها و کارکرد خوب‌شان از سوی انوارالحق احدی تقدیر شدند.
هم‌چنان کارمندان ریاست دفتر وزارت زراعت نظر به هدایت ۴۵۳۱ مورخ ۲۵/۱۰/۱۳۹۹ محمد اشرف غنی رییس جمهوری، در میان ۳۵ اداره و وزارت‌‌خانه‌های قرار گرفته که احکام مقام عالی ریاست جمهوری را صددرصد تطبیق کرده‌اند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۳ - ۱۴:۹
Background image

در فیض‌آباد دو مرکز عرضه و فروش محصولات لبنی ایجاد و تجهیز شد

۱۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
به‌منظور توسعه زنجیره ارزش محصولات لبنی، بهبود عرضه محصولات باکیفیت و حمایت از اشتغال‌زایی و توانمندسازی اقتصادی خانواده‌ها، دو مرکز عرضه و فروش محصولات لبنی در شهر. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۳ - ۸:۴۸
Background image

توزیع گاوهای شیرده برای ۵۰ خانواده زلزله‌زده در کنر

۱۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
در کنر، روند حمایت از خانواده‌های زلزله‌زده به‌منظور بازسازی زندگی و تقویت معیشت آنان در بخش مالداری ادامه دارد. در ادامه این روند، در چارچوب پروژه «بازسازی زندگی. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۲ - ۱۳:۶
Background image

دیدار رئیس زراعت هرات با هیئت رهبری اتحادیه زعفران افغانستان

۱۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
شیخ مولوی فخرالدین نقشبندی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات با هیئت رهبری اتحادیه زعفران افغانستان دیدار و درباره وضعیت کشت و تولید زعفران، فعالیت‌های اتحادیه. . .

BACK TO NEWS