وزیر زراعت برای افتتاح پروژه‌های جدید و بررسی وضعیت زراعتی وارد ننگرهار شد

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۵ - ۱۰:۲۸
وزیر زراعت برای افتتاح پروژه‌های جدید و بررسی وضعیت زراعتی وارد ننگرهار شد

۵ دلو ۱۳۹۹
داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در راس هیاتی به منظور افتتاح و آغاز کار چند پروژه‌‌ی جدید و بررسی وضعیت زراعت، مالداری و آبیاری در ولایت ننگرهار، وارد این ولایت شد.
آقای احدی در این سفر، با هیات همراهش ابتدا با ضیاءالحق امرخیل والی ننگرهار و مشاور ارشد رییس‌جمهور، دیدار و گفتگو کرد. انوارالحق احدی در این دیدار گفت که وزارت زراعت در سال مالی ۱۳۹۹، بیش از ۷۵۸ میلیون افغانی در زمینه‌های مختلف زراعتی، مالداری، باغداری و آبیاری در ولایت ننگرهار به مصرف رسانده است.
در همین حال، والی ننگرهار از سفر وزیر زراعت به این ولایت استقبال کرده گفت که وزارت زراعت در بخش‌های مختلف زراعتی در ننگرهار پیش‌رفت‌های خوبی داشته است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۳:۱
Background image

توزیع ۱۰ هزار خریطه کنترول مگس خربوزه برای دهاقین ولسوالی حضرت سلطان سمنگان

۲۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از توزیع ۱۰ هزار خریطه ویژه کنترول مگس خربوزه برای دهاقین ولسوالی حضرت سلطان خبر داد.
این برنامه از سوی مدیریت عمومی حفاظه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۹:۴۳
Background image

برگزاری جلسه سکتوری زراعت و مالداری با حضور مؤسسات همکار در ولایت بامیان

۲۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتوری زراعت و مالداری با حضور نمایندگان مؤسسات همکار، مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و سایر اشتراک‌کنندگان، در سالون جلسات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۹:۳۷
Background image

سیر علمی محصلان پوهنځی زراعت از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز

۲۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
شماری از محصلان پوهنځی زراعت همراه با استادان خویش و با حضور رئیس پوهنځی زراعت، در چارچوب یک برنامه سیر علمی از بخش‌های مختلف ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت. . .

بازگشت به خبرها