۳۵ پروژه مدیریت محصولات زراعتی در نیمروز به‌ بهره‌برداری رسید

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۵ - ۱۲:۵۴
۳۵ پروژه مدیریت محصولات زراعتی در نیمروز به‌ بهره‌برداری رسید

۲۵ جدی ۱۳۹۹
۳۵ پروژه مربوط به پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی، امروز در رسماً در ولایت نیمروز از سوی مقام‌های محلی به بهره‌برداری سپرده شد. این پروژه‌ها که شامل ساخت ۱۵ ذخیره‌گاه پیاز و ۲۰ کشمش‌خانه می‌شود، در زرنج مرکز ولایت و ولسوالی‌های خاشرود، چهاربرجک و چخانسور به بهره‌برداری رسیده است.
رشيد‌الله زلمی رییس زراعت نیمروز، گفت این پروژه‌ها که توسط وزارت زراعت طرح و تمویل شده، از طریق پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری این وزارت به کمک شوراهای انکشافی قریه‌ها اجرا شده است.
در مراسم آغاز بهره‌برداری این پروژه‌ها، زمريالی احدی والی نيمروز، از تلاش‌های ریاست زراعت این ولایت و اعضای تیم پروژه ملی باغداری و مالداری و هم‌چنین طرح مدیریت محصولات زراعتی ابراز خرسندی کرد و از دهقانان خواست تا از این پروژه‌ها استفاده‌ی درست و اعظمی کنند.
اجرای این ۳۵ پروژه، ۱۴ میلیون و ۹۵ هزار و ۸۶۰ افغانی هزینه برداشته است.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۴:۵۱
Background image

روند سروی و تثبیت چراگاه‌ها در غور آغاز می‌شود؛ رئیس اراضی وزارت زراعت بر شفافیت و دقت در اجرای امور تأکید کرد

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش ۲۹ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
به رهبری مولوی محمود مظلوم، رئیس اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور آغاز روند سروی و تثبیت چراگاه‌های ولایت غور و ایجاد هماهنگی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

بررسی امور مالی و راه‌های افزایش عواید ریاست زراعت پنجشیر

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیأتی به سرپرستی مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور بررسی همه‌جانبه امور مالی و اداری و شناسایی راه‌های افزایش عواید، از. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۳:۵
Background image

بررسی وضعیت اداری و مالی و راه‌های افزایش عواید ریاست زراعت کاپیسا

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
هییتی به سرپرستی مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور بررسی وضعیت اداری و مالی و شناسایی راه‌های افزایش عواید، از ریاست. . .

BACK TO NEWS