کارگاه آموزشی کارشیوه جدید ارزیابی اجراآت کارکنان خدمات ملکی تدویر یافت

user-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۶ - ۱۰:۴
کارگاه آموزشی کارشیوه جدید ارزیابی اجراآت کارکنان خدمات ملکی تدویر یافت

۱۵جدی ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در هماهنگی با کمیسیون مستقل اصلاحات اداری و خدمات ملکی، کارگاه آموزشی کارشیوه جدید ارزیابی اجراآت کارکنان خدمات ملکی را برای سه روز در مقر وزارت زراعت راه‌اندازی کرده است.
در فورم‌‌های جدید ارزیابی اجراات کارکنان خدمات ملکی به منظور تعادل میان حساب‌دهی و مصونیت شغلی در نظر گرفته شده است. براساس این فورم، با آمدن تغییرات جدید در کارشیوه ارزیابی اجراات کارکنان خدمات ملکی، اصل مکافات و مجازات در ادارات خدمات ملکی منطقی و مبتنی‌بر عمل‌کرد گردد، عرضه‌ی خدمات به شهروندان با مسوولیت‌پذیری، شفافیت و پاسخ‌گویی بیش‌تر انجام شود و فرهنگ خلاقیت و نوآوری در نهادهای دولت گسترش یابد. براساس کارشیوه جدید، نیازهای آموزشی و انکشاف قابلیت‌های کارکنان خدمات ملکی، واقع‌بینانه‌تر و سازنده‌تر تشخیص می‌گردد و ماموران خدمات ملکی وادار می‌شوند تا با شاخص‌های واضح و فعالیت‌های اساسی، فراتر از لایحه وظایف‌شان کار کنند.
در این کارگاه آموزشی ۶۰ تن از کارمندان ریاست منابع بشری و ریاست‌های مختلف وزارت زراعت اشتراک کرده‌اند. در این گارکاه روی موضوعات ارزیابی به موقع، مستندسازی ارزیابی، چگونگی برخورد آمر با مادون در جریان ارزیابی، هم‌چنان جلوگیری از ارزیابی‌های سلیقه‌ای، در طول یک سال یک‌بار ارزیابی برای کارمندان وزارت زراعت آموزش داده می‌شود. این کارگاه آموزشی برای دو روز دیگر ادامه دارد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۱۳:۲۷
Background image

ورکشاپ تجاری‌سازی سکتور تخم‌های بذری در وزارت زراعت برگزار شد

۶ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ورکشاپ مشورتی برای تدوین نقشه‌راه تجاری‌سازی تولید و تنوع تخم اصلاح‌شده بذری، با حضور نمایندگان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، سازمان زراعت و غذا ملل متحد و شرکت‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۱۱:۴۳
Background image

پرداخت پول کارگران پروژه‌های زراعتی موسسه نسل‌های آینده افغانستان در ولسوالی عنابه پنجشیر

 ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر در همکاری موسسه نسل‌های آینده افغانستان، پول دو ماهه کار ۶۴۰ تن از کارگران محلی را در ولسوالی عنابه پرداخت نمود.
این کارگران در پروژه‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۶ - ۱۰:۳۳
Background image

در سال جاری بیش از ۹۰ تُن جلغوزه از جنگل‌های ولایت ننگرهار به دست آمده است

۶ عقرب۱۴۰۴ هـ.ش
۶ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس اطلاعات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار، در سال جاری از جنگل‌های جلغوزه در این ولایت ۹۰.۳ تُن جلغوزه به دست آمده است.
رئیس ریاست. . .

بازگشت به خبرها