به ۲۱ باغدار پیش‌تاز در غزنی تراکتورهای کوچک توزیع شد

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۳ - ۱۶:۱۳
به ۲۱ باغدار پیش‌تاز در غزنی تراکتورهای کوچک توزیع شد

۱۳ جدی ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به ۲۱ تن از باغداران آلوبخارا در ولایت غزنی، تراکتورهای کوچک و بسته‌های باغداری توزیع کرد.
این کمک‌ها به صورت رایگان از طریق پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت توزیع شده است.
عبدالولی کوچی رییس زراعت غزنی، می‌گوید ۲۱ عراده تراکتور همراه ملحقات آن به همراه یک بسته دیگر باغداری که شامل کراچی، زینه، بیل، قیچی، اره و دیگر وسایل زراعتی می‌شود، به هزینه ۱۲۵ هزار افغانی از بودجه انکشافی وزارت زراعت برای هر دهقان توزیع شده است.
وى گفت هزینه کلی این تراکتورها دو میلیون و ۶۲۵هزار افغانی شده و این تراکتورها وزن کم دارند و باغداران از آن می‌توانند در زمینه‌های مختلف استفاده کنند.
از این تراکتور در هموارسازى زمین، تخم‌پاشى، آب‌پاشى، جمع‌آوری حاصلات زراعتی استفاده می‌شود.
باغداران با دریافت این کمک‌ها، از حمایت وزارت زراعت قدردانی می‌کنند و می‌گویند که توزیع این تراکتورها به افزایش حاصلات‌شان کمک خواهد کرد.
در همین حال، هوسی اندر معاون امور اجتماعی مقام ولایت غزنی، می‌گوید که آلو بخارا یکی از محصولات باغداری است که در ولایت غزنی نتایج خوبی داشته و زمینه‌ی کار را برای شماری زیادی از باشنده‌گان این ولایت به ویژه برای زنان فراهم کرده است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۹:۵۳
Background image

بازدید رهبری وزارت زراعت از غرفه‌های نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری


۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
در نخستین روز میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری، مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۶:۷
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل افتتاح شد


۲ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل با حضور رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، شماری از مقام‌های امارتی،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۰:۷
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در دشت‌های خیرآباد سمنگان

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان بخش  حفاظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در ساحه دشت خیرآباد ولسوالی خلم خبر می‌دهد.
این کمپاین. . .

بازگشت به خبرها