به ۲۱ باغدار پیش‌تاز در غزنی تراکتورهای کوچک توزیع شد

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۳ - ۱۶:۱۳
به ۲۱ باغدار پیش‌تاز در غزنی تراکتورهای کوچک توزیع شد

۱۳ جدی ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به ۲۱ تن از باغداران آلوبخارا در ولایت غزنی، تراکتورهای کوچک و بسته‌های باغداری توزیع کرد.
این کمک‌ها به صورت رایگان از طریق پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت توزیع شده است.
عبدالولی کوچی رییس زراعت غزنی، می‌گوید ۲۱ عراده تراکتور همراه ملحقات آن به همراه یک بسته دیگر باغداری که شامل کراچی، زینه، بیل، قیچی، اره و دیگر وسایل زراعتی می‌شود، به هزینه ۱۲۵ هزار افغانی از بودجه انکشافی وزارت زراعت برای هر دهقان توزیع شده است.
وى گفت هزینه کلی این تراکتورها دو میلیون و ۶۲۵هزار افغانی شده و این تراکتورها وزن کم دارند و باغداران از آن می‌توانند در زمینه‌های مختلف استفاده کنند.
از این تراکتور در هموارسازى زمین، تخم‌پاشى، آب‌پاشى، جمع‌آوری حاصلات زراعتی استفاده می‌شود.
باغداران با دریافت این کمک‌ها، از حمایت وزارت زراعت قدردانی می‌کنند و می‌گویند که توزیع این تراکتورها به افزایش حاصلات‌شان کمک خواهد کرد.
در همین حال، هوسی اندر معاون امور اجتماعی مقام ولایت غزنی، می‌گوید که آلو بخارا یکی از محصولات باغداری است که در ولایت غزنی نتایج خوبی داشته و زمینه‌ی کار را برای شماری زیادی از باشنده‌گان این ولایت به ویژه برای زنان فراهم کرده است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها