کار تطبیق ۴۴۱ پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی در کابل به زودی به پایان می‌رسد

content_admin
شنبه ۱۳۹۹/۹/۲۹ - ۱۳:۱۵
کار تطبیق ۴۴۱ پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی در کابل به زودی به پایان می‌رسد

۲۹ قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل می‌گوید که به طول کلی، کار ۴۴۱ پروژه‌ی مدیریت محصولات زراعتی در این ولایت  ۸۵ درصد پیش رفته است و قرار است تا دو هفته دیگر به بهره‌برداری سپرده شود.
عمرجان منگل رییس زراعت کابل می‌گوید این پروژه‌ها، که هزینه‌ی مجموعی آن ۳۶۱ میلیون و ۴۲۲ هزار افغانی است، شامل ساخت ۶۴ سردخانه سیب، ۱۷۹ کشمش‌خانه، ۹۷ ذخیره‌گاه پیاز، چهار ذخیره‌گاه کچالو و توزیع ۹۷ پایه ماشین خشک‌کننده‌‌ی میوه و سبزی می‌باشد و در ۱۴ ولسوالی و زراعت شهری کابل تطبیق می‌گردد که به زودی تکمیل می شود.
طبق این برنامه، دهقانان و باغدارانی که برای‌شان از این زیربناها ساخته می‌شود در یک بخش آن ۲۰ درصد و در بخشی دیگر ۱۰ درصد هزینه را سهم می‌گیرند. در یک بخش ۸۰ درصد و در بخش دیگر ۹۰ درصد هزینه را وزارت زراعت آبیاری و مالداری پرداخته است.
این پروژه‌ها به هدف جلوگیری از فاسد شدن محصولات دهقانان و باغداران و افزایش درآمد آنان ساخته شده است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۲ - ۱۵:۴۱
Background image

توزیع اجازه‌نامه‌های موقت برای فارمداران و شرکت‌های خدمات مرغداری در ولایت تخار

۱۲ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، فرآیند توزیع اجازه‌نامه‌های موقت برای فارمداران و شرکت‌های فعال در حوزه‌های پرورش ماهی، زنبور عسل، مرغداری و خدمات وابسته را. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۲ - ۱۵:۴۰
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی هوا شناسی برای کارمندان ریاست زراعت در ولایت تخار

۱۲ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار یک ورکشاپ آموزشی یک‌روزه برای مسئولان هواشناسی ۱۶ ولسوالی و واحد ترویجی آق‌مسجد این ولایت برگزار کرد. هدف از این برنامه،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۲ - ۱۴:۲۵
Background image

توزیع وسایل کاری برای ۴۰ کارگر در ولسوالی چهاربولک ولایت بلخ

۱۲ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی چهاربولک ولایت بلخ با همکاری دفتر ACTED، وسایل ضروری کاری را میان ۴۰ کارگر مشغول به پاکسازی و مرمت کانال‌ها و قنات‌ها توزیع کرد.
وسایل. . .

بازگشت به خبرها