رهمنود پروسه ثبت نهادهای تجارتی بانوان ریاست اقتصاد خانواده رونمایی شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۹/۲۶ - ۱۵:۲۲
رهمنود پروسه ثبت نهادهای تجارتی بانوان ریاست اقتصاد خانواده رونمایی شد


۲۶قوس ۱۳۹۹
ریاست اقتصاد خانواده وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به همکاری اداره انکشاف بین‌المللی ایالات متحده‌ امریکا،USAID ، و وزرات زنان، طی برنامه‌ی از رهمنود پروسه ثبت نهادهای تجارتی زنان، در وزارت زراعت، آبیاری و مالداری رونمایی کرد.
در این رهنمود نحوه‌ی ثبت و راجستر نهادهای خورد و کوچک تجارتی محصولات زراعتی که توسط بانوان راه‌اندازی می‌شود شرح داده شده تا بانوان بتوانند براساس آن تجارت خود را به پیش ببرند.
در مراسم رونمایی این رهنمود، نذیره رحمان معین تخنیکی وزارت امور زنان گفت: «بیشتر از یک‌سال می‌شود که وزارت زراعت به همکاری موسسهUSAID و وزارت زنان و هم‌چنان دیگر نهادهای همکار بالای یک رهنمودی که بانوان بتوانند تجارت خورد و کلانی را که راه‌اندازی می‌کنند ثبت و راجستر کنند. این رهنمود در توانمندسازی زنان بسیار کمک می‌کند تا فعالیت‌های‌شان را آغاز کنند و مطابق درخواست بازار بهترین محصولات را وارد کنند و حتا محصولات خود را در بازارهای جهانی نیز به نمایش بگذارند.»
عبدالناصر معاون برنامهRADP-East مربوط به اداره انکشاف بین‌المللی ایالات متحده امریکا نیز در این مراسم رونمایی گفت: «امروز از این رهنمود به هدف سهم‌گیری بیشتر زنان در تجارت و هم‌چنان توانمندسازی بانوان این برنامه را راه‌اندازی کردیم. در آینده تصمیم داریم که آموزگارانی را موظف بکنیم تا به ولسوالی‌ها و ولایت‌های کشور بروند و به بانوان کشور تهیه محصولات را به شکل معیاری آموزش بدهند.»

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۱۲:۳۵
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای صدها دهقان در ولسوالی گربز ولایت خوست آغاز می‌شود

۱۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۱ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست با همکاری مؤسسه (ORD) روند شناسایی ۵۰۰ دهقان مستحق را در ولسوالی گربز این ولایت آغاز کرده است تا برای. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۱۲:۳۳
Background image

برگزاری ورکشاپ آگاهی‌دهی در مورد تغییر اقلیم برای دهاقین در ولسوالی دهدادی بلخ

۱۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست سازگاری سکتور زراعت و مالداری با تأثیرات اقلیمی  وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، ورکشاپ آموزشی تحت عنوان «آگاهی‌دهی دهاقین از خطرات تغییر اقلیم و سازگاری. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۱ - ۱۲:۳۳
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای یک‌هزار دهقان در دو ولسوالی ولایت پکتیکا

۱۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۱ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با همکاری مؤسسه «اکشن اید» و حمایت مالی سازمان جهانی غذا و زراعت ملل متحد (FAO)، برای یک‌هزار دهقان. . .

بازگشت به خبرها