برنامه‌ی آموزشی «تغییر و تعدیل استراتژی» برای کارمندان بخش منابع طبیعی در هرات برگزار شد

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۹/۱۶ - ۱۶:۴۰
برنامه‌ی آموزشی «تغییر و تعدیل استراتژی» برای کارمندان بخش منابع طبیعی در هرات برگزار شد


۱۶ قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات، برنامه‌ی آموزشی یک روزه‌ای را تحت عنوان «تغییر و تعدیل استراتژی و پالیسی منابع طبیعی» برای ۲۶ تن از نماینده‌گان منابع طبیعی ولایت‌های غور، بادغیس، فراه و با حضور شرکای کاری از قبیل مقام ولایت، محیط زیست، مبارزه با حوادث، امور زنان، ریاست اقتصاد، شهرسازی و اراضی و شاروالی ولایت هرات در سالون کنفرانس‌های این ریاست برگزار کرد.
هدف از راه‌اندازی این برنامه‌ی آموزشی، گردآوری دیدگاه‌های کارشناسانه اشتراک‌کننده‌گان و ارایه آن برای غنامندسازی «پالیسی و استراتژی منابع طبیعی تا سال ۲۰۲۴» بود. قرار است دیدگاه‌های برتر این برنامه‌ی آموزشی، در استراتژی و پالیسی یادشده شامل شود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۹ - ۱۵:۵۵
Background image

اشتراک معین زراعت و مالداری در افتتاح و بهره‌برداری سردخانه نور هیواد در کابل

۲۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در مراسم افتتاح و بهره‌برداری سردخانه نور هیواد در منطقه خوشحال‌خان شهر کابل اشتراک کرد.
در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۹ - ۱۱:۴۲
Background image

توزیع ماشین‌های پشم‌ریسی برای ۴۵۰ زن در ولایت غزنی

۲۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی به همکاری کمیته هالند برای ۴۵۰ تن از زنان در مرکز این ولایت و ولسوالی قره‌باغ ماشین‌های پشم‌ریسی توزیع کرد.
این برنامه به. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۹ - ۱۱:۴۱
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده و کود کیمیاوی به‌منظور ایجاد کشتزارهای نمایشی در ولایت غزنی

۲۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی به‌منظور افزایش حاصلات زراعتی، ترویج استفاده از تخم‌های اصلاح‌شده و گسترش روش‌های معیاری زراعت، برای ۱۸ دهقان در مرکز این. . .

BACK TO NEWS