تلاش‌ها برای تقویت سکتور مالداری در کنر

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۹/۱۰ - ۱۵:۱۲
تلاش‌ها برای تقویت سکتور مالداری در کنر


۱۰ قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کنر، تلاش‌های پی‌گیری را به منظور توسعه و تقویت سکتور مالداری در این ولایت، عملی کرده است که در نتیجه، وضعیت مالداری در این ولایت روز به روز در حال بهبود است.
ریاست زراعت کنر می‌گوید که به منظور رشد ظرفیت و توانایی مالداران، برای آنان در بخش‌های گوناگون برنامه‌های آموزشی راه‌اندازی شده است. القاح مصنوعی در استیشن‌ها، راه‌اندازی کمپین تزریق واکسین‌های طاعون، بروسلوز، بیماری نشخوارکننده‌گان کوچک و دیگر بیماری‌ها، دواپاشی مکان‌های نگهداری حیوانات، کنترل محصولات و دواهای حیوانی، از بین بردن دواها و محصولات تاریخ‌گذشته‌ی حیوانی، تشخیص بیماری‌های گوناگون حیوانی در لابراتوار ولایت، سرویلانس و نظارت، از کارهای عمده در راه رشد مالداری و بهبود وضعیت اقتصادی مالداران در ولایت کنر است.
در کنار این موارد، با راه‌نمایی‌ها و هم‌آهنگی ریاست زراعت ولایت کنر، شماری از پروژه‌ها توسط مؤسسه‌های همکار در ولایت کنر در بخش مالداری تطبیق شده است که ساخت ۲۰ فارم ماهی‌پروری یک جریبی، ساخت یک فارم تکثیر ماهی، توزیع وسایل زنبورداری، ساخت مرکزهای پروسس لبنیات و توزیع وسایل به مالداران، ساخت انجمن مرغداری، تقویت صنعت مرغداری، توزیع ۶۲۹ متریک تن خوراکه‌ی حیوانی و حمایت از سکتور خصوصی را شامل می‌شود که به منظور توسعه‌ی مالداری در کنر تطبیق شده است.
با عملی‌سازی برنامه‌های یادشده، مالداری در ولایت کنر مصون شده، میزان بیماری‌های حیوانی کاهش یافته و تولیدات حیوانی، شامل گوشت و شیر افزایش یافته است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها