۱۹۹ ذخیره‌گاه کچالو و ۵۰ ذخیره‌گاه پیاز در دایکندی به بهره‌برداری سپرده شد

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۹/۱۰ - ۱۱:۵۳
۱۹۹ ذخیره‌گاه کچالو و ۵۰ ذخیره‌گاه پیاز در دایکندی به بهره‌برداری سپرده شد


۱۰ قوس ۱۳۹۹
بهره‌برداری از ۱۹۹ ذخیره‌گاه کچالو و ۵۰ ذخیره‌گاه پیاز با افتتاح نمونه‌ای یک ذخیره‌گاه کچالو در ساحه‌ی «بندبرلان» ولسوالی شهرستان، آغاز شد.
در این مراسم، محمدضیا همدرد والی دایکندی، رییسان نهادهای ولایتی، نماینده‌گان مردم در شورای ولایتی و شماری از شهروندان حضور داشتند.
سیدعبدالواحد فیروزی رییس زراعت آبیاری و مالداری ولایت دایکندی گفت که ۱۹۹ ذخیره‌گاه کچالو و ۵۰ ذخیره‌گاه پیاز از مجموع پروژه‌های مدیریت محصولات زراعتی‌ از سوی وزارت زراعت است که به هزینه مجموعی ۱۳۰ میلیون افغانی در هشت ولسوالی دایکندی ساخته شده و این ذخیره‌گاه‌ها اکنون آماده‌ی بهره‌برداری‌اند. رییس زراعت دایکندی هدف از تطبیق پروژه‌های مدیریت محصولات زراعتی را ارزش‌افزایی به محصولات زراعتی، تشویق دهقانان، کارآفرینی و رشد اقتصاد خانواده‌ها عنوان کرد.
والی دایکندی از تطبیق پروژه‌های مدیریت محصولات زراعتی در این ولایت با ابراز خرسندی گفت: «از آن‌جا که اساس اقتصاد جامعه‌ دایکندی را زراعت تشکیل می‌دهد، تطبیق چنین پروژه‌ها، می‌تواند برای دهاقین و رشد محصولات زراعتی این ولایت نهایت مؤثر و مفید تمام شود.»
آقای همدرد گفت که حکومت محلی نیز متعهد است به همکاری و هم‌آهنگی حکومت مرکزی، روی بخش زراعت سرمایه‌گذاری کند و محصولات زراعتی دایکندی را توسعه ببخشد. والی دایکندی او افزود که پروژه‌های مدیریت محصولات زراعتی در محلاتی که بیش‌ترین ضرورت وجود داشته، تطبیق شده، بناً توقع می‌رود تا مردم به صورت درست از این بناها استفاده و مراقبت کنند.
حاجی جواهری وکیل شورای ولایتی نیز ضمن سپاس‌گزاری از ریاست زراعت، یادآور شد که ریاست زراعت دایکندی، پروژه‌های عام‌المنفعه را در این ولایت تطبیق کرده و آنان خواهان ادامه این نوع پروژه‌ها در سال‌های آینده نیز هستند.
پیش از این به تاریخ سوم قوس سال روان، کار ساخت ۱۸ سردخانه‌ی سیب از مجموع ۲۱ سردخانه‌ای که در قالب پروژه مدیریت محصولات زراعتی در دایکندی ساخته می‌شود، تکمیل گردید که بهره‌برداری از این سردخانه‌ها نیز آغاز شده است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۹ - ۱۵:۵۵
Background image

اشتراک معین زراعت و مالداری در افتتاح و بهره‌برداری سردخانه نور هیواد در کابل

۲۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در مراسم افتتاح و بهره‌برداری سردخانه نور هیواد در منطقه خوشحال‌خان شهر کابل اشتراک کرد.
در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۹ - ۱۱:۴۲
Background image

توزیع ماشین‌های پشم‌ریسی برای ۴۵۰ زن در ولایت غزنی

۲۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی به همکاری کمیته هالند برای ۴۵۰ تن از زنان در مرکز این ولایت و ولسوالی قره‌باغ ماشین‌های پشم‌ریسی توزیع کرد.
این برنامه به. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۹ - ۱۱:۴۱
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده و کود کیمیاوی به‌منظور ایجاد کشتزارهای نمایشی در ولایت غزنی

۲۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی به‌منظور افزایش حاصلات زراعتی، ترویج استفاده از تخم‌های اصلاح‌شده و گسترش روش‌های معیاری زراعت، برای ۱۸ دهقان در مرکز این. . .

BACK TO NEWS