به ۱۲۰ خانم زراعت‌پیشه در بادغیس بسته‌های مکمل پروسس مواد غذایی توزیع شد

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۹/۸ - ۱۱:۳۹
به ۱۲۰ خانم زراعت‌پیشه در بادغیس بسته‌های مکمل پروسس مواد غذایی توزیع شد

۸ قوس ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از طریق یکی از پروژه‌هایش، به ۱۲۰ خانم زراعت‌پیشه که دارای گل‌خانه‌های کوچک هستند، بسته‌های مکمل پروسس مواد غذایی توزیع کرد.
این بسته‌ها به زنان زراعت‌پیشه در ولسوالی‌های غورماچ و بالامرغاب توزیع شده است. از این بسته‌ها در تولید مربا، ترشی‌باب و رب بادنجان رومی استفاده می‌شود و شامل ۴۷ قلم وسیله مختلف است.
این زنان زراعت‌پیشه می‌توانند با استفاده از بسته‌های توزیع شده‌، محصولاتی را که از گل‌خانه‌های خودشان به دست می‌آورند، پروسس کنند و بفروشند.
هدف از توزیع این بسته‌های پروسس مواد غذایی، کمک به بهبود اقتصاد خانواده‌ها، معرفی محصولات با ارزش زراعتی، بلند بردن سطح آگاهی تولیدکننده‌گان و اشتغال‌زایی برای خانم‌ها است.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۱/۸ - ۱۰:۱۱
Background image

توزیع تخم سبزیجات و وسایل زراعتی برای ۲۰۰ خانواده در ولسوالی عنابه پنجشیر

۸ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر از روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده سبزیجات و وسایل باغچه خانگی برای شماری از خانواده‌های مستحق در ولسوالی عنابه نظارت به‌عمل آورد. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۸ - ۱۰:۱۱
Background image

غرس ۳۷ هزار  اصله نهال مثمر در چهار ولسوالی ولایت فاریاب

۸ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب به همکاری یک نهاد همکار، برنامه غرس  ۳۷ هزار اصله نهال‌های مثمر را در ولسوالی‌های قیصار، گرزیوان، خواجه سبزپوش و پشتونکوت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۰:۵۶
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری امسال نیز از ۲ الی ۵ ثور سال ۱۴۰۵ با شعار « زراعت و مالداری عصری، زمینه‌ساز امنیت غذایی و رشد اقتصاد کشور» در بادام باغ کابل با  برگزار می‌شود.

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری امسال نیز برای چهار روز از ۲ الی ۵ ثور سال ۱۴۰۵ با شعار « زراعت و مالداری عصری، زمینه‌ساز امنیت غذایی و رشد اقتصاد کشور» در. . .

بازگشت به خبرها