پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری ۹۷ ذخیره‌گاه پیاز در کابل ساخته است

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۸/۲۷ - ۱۷:۱۳
پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری ۹۷ ذخیره‌گاه پیاز در کابل ساخته است

۲۷ عقرب ۱۳۹۹
پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری مربوط به وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، ۹۷ ذخیره‌گاه پیاز در کابل ساخته است.
این ذخیره‌گاه‌ها در ولسوالی‌های ده‌سبز، خاک‌جبار، بگرامی، موسهی و برخی نواحی شهری کابل ساخته شده است. کار ساخت این ذخیره‌گاه‌ها که از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی راه‌اندازی شده بود، حدود یک ماه قبل تکمیل و به بهره‌برداری سپرده شد.
این ذخیره‌گاه‌ها با هزینه ۴۷ میلیون و ۷۵۶هزار و ۷۸۶ افغانی با ۲۰ درصد سهم مستفیدشونده‌گان ساخته شده است.
هر یک این ذخیره‌گاه‌ها ۱۲ تُن ظرفیت دارد و دهقانان کابل سالانه یک‌هزار و ۱۶۴ تُن پیاز را می‌توانند در آن‌ها ذخیره‌ کنند.
سال گذشته در کابل یک‌هزار و ۶۳ هکتار زمین پیاز کشت شده و میزان تولید آن به ۲۱ هزار و ۲۶۰ تُن رسیده بود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۲ - ۱۵:۴۱
Background image

توزیع اجازه‌نامه‌های موقت برای فارمداران و شرکت‌های خدمات مرغداری در ولایت تخار

۱۲ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، فرآیند توزیع اجازه‌نامه‌های موقت برای فارمداران و شرکت‌های فعال در حوزه‌های پرورش ماهی، زنبور عسل، مرغداری و خدمات وابسته را. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۲ - ۱۵:۴۰
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی هوا شناسی برای کارمندان ریاست زراعت در ولایت تخار

۱۲ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار یک ورکشاپ آموزشی یک‌روزه برای مسئولان هواشناسی ۱۶ ولسوالی و واحد ترویجی آق‌مسجد این ولایت برگزار کرد. هدف از این برنامه،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۲ - ۱۴:۲۵
Background image

توزیع وسایل کاری برای ۴۰ کارگر در ولسوالی چهاربولک ولایت بلخ

۱۲ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی چهاربولک ولایت بلخ با همکاری دفتر ACTED، وسایل ضروری کاری را میان ۴۰ کارگر مشغول به پاکسازی و مرمت کانال‌ها و قنات‌ها توزیع کرد.
وسایل. . .

بازگشت به خبرها