کار ساخت مسلخ شکر‌دره تکمیل شد

content_admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۸/۲۲ - ۱۳:۲
کار ساخت مسلخ شکر‌دره تکمیل شد

۲۲عقرب ۱۳۹۹
کار ساخت مسلخ شکر‌دره کابل به پایان رسید. این مسلخ در سرک کاریز ولسوالی شکردره با هزینه پنج میلیون دالر ساخته‌ شده است.
این مسلخ ظرفیت ذبح شش‌صد راس بز، گوسفند، گاو و گاومیش را در بیست‌وچهار ساعت دارد.
کار ساخت این مسلح در مساحت ۲۵ جریب زمین سه سال قبل از سوی وزارت زراعت آغاز شده بود.
هدف از ساخت این مسلخ تهیه گوشت صحی و باکیفیت، ذبح حیوانات سالم و صحت‌مند، جلوگیری از آلوده شدن محیط‌زیست، تولید محصولات حیوانی صحی و سالم، جلوگیری از انتشار امراض ساری، جلوگیری از ذبح حیوانات بیمار، نگهداری گوشت به‌صورت مناسب، انتقال گوشت به مشتریان به‌شکل مناسب و صحی و هم‌چنین تهیه گوشت پروتینی می‌باشد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۶ - ۱۲:۴۳
Background image

تکمیل کار اعمار یک چکدم خاکی در ولسوالی خواجه‌سبزپوش فاریاب

۱۶ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کار اعمار یک چکدم خاکی در قریه سملیک پوگانی ولسوالی خواجه‌سبزپوش ولایت فاریاب از سوی ریاست زراعت فاریاب در همکاری موسسه اکتید  تکمیل شده و آماده بهره‌برداری گردیده است.. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۶ - ۱۲:۱۹
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری برای تقویت باغداری در پنجشیر

۱۶ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر در راستای توسعه باغداری و فراهم‌سازی زمینه دسترسی دهاقین به نهال‌های مثمر تصدیق‌شده و باکیفیت، تفاهم‌نامه همکاری را با قوریه خدمات. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۶ - ۱۰:۲۸
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی در ولسوالی وردوج

۱۶ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین نهال‌شانی در ولسوالی وردوج ولایت بدخشان با اشتراک مسئولین محلی و شماری از باشندگان این ولسوالی تحت شعار «غرس نهال صدقه جاریه است» آغاز شد.
به اساس معلومات ریاست. . .

بازگشت به خبرها