نشست رییسان زراعت ۳۴ ولایت با رهبری و رییسان مرکزی برای هم‌آهنگی‌ بیش‌تر فعالیت‌ها

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۸/۱۹ - ۱۷:۴۰
نشست رییسان زراعت ۳۴ ولایت با رهبری و رییسان مرکزی برای هم‌آهنگی‌ بیش‌تر فعالیت‌ها


۱۹ عقرب ۱۳۹۹
نشست اولویت‌بندی فرصت‌های زراعتی به شکل زون‌وار، با حضور داکتر انوارالحق احدی سرپرست وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، رییسان زراعت ۳۴ ولایت و شماری از رییسان مرکزی وزارت در تالار پلان برگزار شد.
در این نشست افزایش هم‌آهنگی، اولویت‌بندی فرصت‌های زراعتی به شکل زون‌وار، فرصت‌ها و چالش‌های امور زراعتی در ولایات به بررسی گرفته شد.
در این جلسه، ضمن این که بودجه‌ی سال مالی ۱۴۰۰ تشریح شد، مشکلات در تطبیق بودجه سال مالی ۱۳۹۹ به بررسی گرفته شد. شماری از رییسان ولایتی، خواست‌ها و مشکلات ولایت‌شان در این سکتور را با مقام و مسوولان مرکزی مطرح ساختند.
داکتر انوارالحق احدی سرپرست وزارت زراعت گفت که پروژه‌ی باغداری و مالداری «NHLP» در پایان سال مالی جاری ختم می‌شود و به جایش پروژه اضطراری رشد زراعت و مصونیت غذایی با بودجه‌ی ۱۰۰ میلیون دالر کار خواهد کرد و پروژه‌هایش را در ۳۴ ولایت در بخش‌های مختلف زراعتی تطبیق می‌کند.
سرپرست وزارت زراعت هم‌چنان گفت که امسال ۱۴ هزار تن تخم اصلاح‌شده توزیع می‌شود که روند آن عملاً آغاز گردیده است.
هم‌چنان داکتر انوارالحق احدی، نامزدوزیر و سرپرست وزارت زراعت، درباره‌ی چالش‌ها و مشکلات مطرح شده توسط رییسان ولایتی، به مسوولان مربوطه هدایت داد تا این مشکلات، با در نظر داشت امکانات، حل شود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۱۰:۹
Background image

ارزگان: برای ۱۵۰ دهقان برنامه‌های آگاهی‌دهی در مورد تغییرات اقلیمی برگزار شد

۱۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست سازگاری با تغییرات اقلیمی در سکتور زراعت و مالداری، مربوط وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، بر اساس پلان سالانه خویش، برنامه‌های آموزشی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۹:۲۲
Background image

پکتیا: آموزش عملی تهیه خوراک حیوانی (سایلج) برای مالداران آغاز شد

۱۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا از طریق آمریت مالداری و صحت حیوانی، برای ۱۰ تن از مالداران قریه خطابی مرکز، آموزش‌های عملی و نظری در. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۸:۳۶
Background image

دیدار هیئت وزارت زراعت افغانستان با والی ادیرنه ترکیه

هیئت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان به سرپرستی مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری در جریان سفر به کشور ترکیه ، با والی ادیرنه ترکیه دیدار و گفتگو نمود.
در. . .

بازگشت به خبرها