به زودی ذخیره‌گاه‌های پیاز ولایت بلخ آماده بهره‌برداری می‌شود

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۸/۶ - ۹:۳۸
به زودی ذخیره‌گاه‌های پیاز ولایت بلخ آماده بهره‌برداری می‌شود

۵ عقرب ۱۳۹۹
کار ساخت ذخیره‌گاه‌های جدید پیاز در ولایت بلخ تا ۸۰ درصد به پیش رفته و قرار است تا ۲۰ روز دیگر پایان یابد و این ذخیره‌گاه‌ها آماده‌ی بهره‌برداری شود.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی، کار ساخت ۳۰۰ ذخیره‌گاه پیاز در ولایت بلخ را با هزینه ۱۴۷ میلیون و ۷۰۱ هزار و ۴۰۰ افغانی، چند ماه قبل آغاز کرد. ۱۰ درصد این هزینه از سوی دهقانان مستفیدشونده تامین می‌شود.
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ می‌گوید که با ساخت این ذخیره‌گاه‌ها چهار هزار و ۵۰۰ متریک‌تُن پیاز در این ولایت ذخیره می‌شود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۵۴
Background image

توزیع ۳ هزار قطعه مرغ تخمی و ۱۲ تُن خوراکه برای ۱۲۰ خانواده نیازمند در تخار

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع ۳ هزار قطعه مرغ تخمی و ۱۲ تُن متریک خوراکه مرغ برای ۱۲۰ خانواده نیازمند در ولایت تخار، از سوی مؤسسه بین‌المللی مسلم هندز – افغانستان، در هماهنگی با ریاست. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۲۶
Background image

ایجاد اتحادیه لبنیات در تخار؛ گامی برای انسجام و توسعه سکتور لبنیات

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست مشورتی ایجاد اتحادیه لبنیات با اشتراک ۵۲ تن از لبنیات‌فروشان و پروسس‌کنندگان محصولات لبنی شهر تالقان و ولسوالی‌های همجوار، به هدایت ریاست عمومی خدمات مالداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۲۶
Background image

افزایش بی‌سابقه تولید عسل در کندهار؛ ۴۴.۴ تُن عسل در فصل بهار تولید و به بازار عرضه شد

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۳ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، در فصل بهار سال ۱۴۰۵ خورشیدی، تولید عسل در این ولایت در مقایسه با مدت مشابه سال. . .

بازگشت به خبرها