امسال ۱۲۱ شبکه آبیاری در بیش از ۲۰ ولایت احیا و بازسازی شده است

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۷/۳۰ - ۱۵:۳۹
امسال ۱۲۱ شبکه آبیاری در بیش از ۲۰ ولایت احیا و بازسازی شده است


۳۰ میزان ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سال روان مالی، ۱۲۱ شبکه آبیاری را در ۲۱ ولایت احیا و بازسازی کرده است.
این شبکه‌ها در ولایت‌های غور، میدان‌وردک، پکتیا، دایکندی، بغلان، پنجشیر، بادغیس، کنر، زابل، تخار، ننگرهار، هلمند، کابل، غزنی، پکتیکا، خوست، فراه، ارزگان، قندهار، هرات، بلخ، لوگر، پروان و کابل احیا و بازسازی شده است.
هم‌چنین ۴۳۵ کانال فرعی آبیاری درجه‌دوم و درجه‌سوم در ولایت‌های کندز، تخار، بدخشان، ننگرهار و جوزجان در جریان سال مالی روان احیا و بازسازی شده است.
در عین حال، کار ساخت و احیای ۱۲۱ آب‌ریزه کوچک نیز در ولایت‌های دایکندی، پکتیا، بلخ، سمنگان، بغلان، نورستان، ننگرهار، کنر، لغمان، هرات، غور، خوست، پکتیکا، ارزگان، قندهار و بادغیسُ امسال شروع شده و تا آخر سال مالی جاری تکمیل می‌شود و به بهره‌برداری سپرده می‌شود.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۸:۵۰
Background image

در ولایت ننگرهار برای ده‌ها خانواده وسایل جمع‌آوری شیر توزیع شد

۱۴ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار می‌گویند که به همکاری مؤسسه خیریه داکار، برای ۱۵۰ خانواده به ارزش یک میلیون و ۱۲۲ هزار افغانی. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۴ - ۱۵:۶
Background image

آغاز کمپاین واکسین بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک در ولسوالی چمتال ولایت بلخ

۱۴ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین تطبیق واکسین بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) در ولسوالی چمتال ولایت بلخ آغاز شد. این برنامه با حضور آمر مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۴ - ۱۵:۴
Background image

برگزاری جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در پنجشیر

۱۴ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر جلسه‌ای تحت عنوان «سکتور زراعت و انکشاف دهات» به ریاست قاری فضل‌الله دیوبند، رئیس زراعت پنجشیر، برگزار کرد.
جلسه با تلاوت. . .

بازگشت به خبرها