تفاهم‌نامه‌ی بهبود تجارت زراعتی میان افغانستان و اوزبیکستان امضا شد

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۷/۳۰ - ۱۳:۱۲
تفاهم‌نامه‌ی بهبود تجارت زراعتی میان افغانستان و اوزبیکستان امضا شد
۳۰ میزان ۱۳۹۹
تفاهم‌نامه‌ی بهبود تجارت زراعتی و راه‌اندازی بررسی‌ها(قرنطین) برای جلوگیری از انتقال بیماری‌ها و آفات زراعتی میان دو کشور، میان حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت افغانستان و یادگار خواجه شادمانوف سفیر فوق‌العاده و تام‌الاختیار جمهوری اوزبیکستان در کابل، در حضور محمدحنیف اتمر سرپرست وزارت امور خارجه و سردار اوکتامویچ امورزاکوف معاون صدراعظم و وزیر سرمایه‌گذاری و تجارت خارجی جمهوری اوزبیکستان امضا شد.
این سند، توافق دو کشور روی رعایت موارد قرنطین زراعتی در زمینه‌ی تجارت زراعتی است و می‌تواند به مصونیت محصولات صادراتی دو طرف بینجامد.
تفاهم‌نامه‌ی یادشده تجارت زراعتی را میان دو کشور گسترش خواهد داد و هم‌چنان از انتقال امراض و آفات زراعتی میان دو کشور، در جریان تجارت محصولات زراعتی جلوگیری خواهد کرد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۷ - ۱۲:۰
Background image

کمپاین یوریا اسپری و مبارزه میخانیکی با آفت «مور پته‌دار» در ولایت کندز آغاز شد

۱۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در ولایت کندز کمپاین ویژه یوریا اسپری و مبارزه میخانیکی با آفت «مور پته‌دار» آغاز شد. این برنامه بر اساس پلان ریاست حفظ نباتات و قرنطین وزارت. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۷ - ۱۱:۵۸
Background image

ایجاد ۲۵ قطعه نمایشی گندم بذری در فاریاب

۱۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
برای ارتقای آگاهی دهاقین و ترویج تخنیک‌های نوین زراعتی، آمریت امور زراعتی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب ۲۵ قطعه نمایشی گندم بذری اصلاح‌شده را در چهار ولسوالی این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۷ - ۱۱:۵۴
Background image

آغاز توزیع تخم‌های بذری اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی برای دهاقین در ولسوالی بهارک

۱۷ قوس ۱۴۰۴  هـ.ش
به‌منظور افزایش سطح حاصلات گندم در هر جریب زمین، ترویج و معرفی تخم‌های بذری اصلاح‌شده و تقویت امنیت غذایی، ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار با همکاری مالی سازمان. . .

بازگشت به خبرها