کار ساخت ۱۰ سردخانه‌ی سیب در بامیان به زودی به پایان می‌رسد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۷/۲۲ - ۱۵:۶
کار ساخت ۱۰ سردخانه‌ی سیب در بامیان به زودی به پایان می‌رسد


۲۲ میزان ۱۳۹۹
کار ساخت ۱۰ سردخانه‌ی میوه در بامیان بیش از ۸۵ درصد پیش رفته است.
وزارت زراعت، این سردخانه‌ها را در قالب برنامه‌ی مدیریت محصولات زراعتی می‌سازد.
این سردخانه‌ها به هزینه‌ی ۲۶ میلیون افغانی به شمول ۱۰ درصد سهم باغداران مستفیدشونده در مرکز و ولسوالی‌های ولایت بامیان ساخته می‌شود.
هر یک از این سردخانه‌ها ظرفیت نگهداری حدود ۲۵ متریک تن میوه را دارد.
در کنار کچالو، سیب نیز یکی از محصولات عمده‌ی زراعتی بامیان است. در سال جاری بامیان حدود ۳۰ هزار متریک تن سیب تولید کرده است.
سردخانه‌های یاد شده به باغداران بامیانی کمک می‌کند تا ۲۵۰ تن سیب اضافه از فروش‌شان را برای فصل‌هایی که این میوه در بازار کم‌یاب می‌شود، نگه دارند و درآمدشان را بالا ببرند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۳:۳۶
Background image

دیدار رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت با مسوولین پروگرام انکشافی  سازمان ملل متحد 

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سید احمد خالد صاحبزاده، رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، همراه با جمعی از مشاورین معینیت زراعت و مالداری و مشاورین معینیت آبیاری و منابع طبیعی، جلسه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۳۰
Background image

کمپاین‌های سپرې یوریا و مبارزه با آفات و امراض نباتی در کندز با موفقیت پایان یافت

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۴ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
کمپاین‌های سپرې یوریا و مبارزه با آفات و امراض نباتی، پس از تطبیق گسترده و منظم، از سوی کارمندان مدیریت حفاظت نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۲۸
Background image

نظارت رئیس زراعت ولایت کاپیسا از فارم تولید نهال‌های مثمر و غیرمثمر در پوهنتون البیرونی

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا از فارم تولید نهال‌های مثمر و غیرمثمر واقع در پوهنتون البیرونی نظارت به‌عمل آورد.
مولوی محمد رحیم نعمانی رئیس زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها