کار ساخت ۱۰ سردخانه‌ی سیب در بامیان به زودی به پایان می‌رسد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۷/۲۲ - ۱۵:۶
کار ساخت ۱۰ سردخانه‌ی سیب در بامیان به زودی به پایان می‌رسد


۲۲ میزان ۱۳۹۹
کار ساخت ۱۰ سردخانه‌ی میوه در بامیان بیش از ۸۵ درصد پیش رفته است.
وزارت زراعت، این سردخانه‌ها را در قالب برنامه‌ی مدیریت محصولات زراعتی می‌سازد.
این سردخانه‌ها به هزینه‌ی ۲۶ میلیون افغانی به شمول ۱۰ درصد سهم باغداران مستفیدشونده در مرکز و ولسوالی‌های ولایت بامیان ساخته می‌شود.
هر یک از این سردخانه‌ها ظرفیت نگهداری حدود ۲۵ متریک تن میوه را دارد.
در کنار کچالو، سیب نیز یکی از محصولات عمده‌ی زراعتی بامیان است. در سال جاری بامیان حدود ۳۰ هزار متریک تن سیب تولید کرده است.
سردخانه‌های یاد شده به باغداران بامیانی کمک می‌کند تا ۲۵۰ تن سیب اضافه از فروش‌شان را برای فصل‌هایی که این میوه در بازار کم‌یاب می‌شود، نگه دارند و درآمدشان را بالا ببرند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۶ - ۱۲:۲۲
Background image

در پکتیا صندوق وجهی انکشاف  زراعتی افتتاح شد

۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۴ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
در راستای تلاش‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، صندوق وجهی انکشاف زراعتی  «ADF» در ولایت پکتیا افتتاح شد تا دهاقین و تجار محصولات زراعتی از. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۶ - ۱۱:۲۷
Background image

در لغمان برای  ۷۰ تن از  دهاقین وسایل زراعتی توزیع شد

۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۴ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری لغمان و با استفاده از بودجه توسعه‌ای وزارت زراعت، به ۷۰ تن از دهاقین وسایل زراعتی، کودهای کیمیاوی و کمک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۶ - ۱۱:۱۸
Background image

در پکتیا یک سردخانه به ارزش ده میلیون افغانی افتتاح شد

۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۴ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
با تلاش‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و حمایت مالی اداره انسجام کمک های کشور ترکیه  (تیکا)، یک سردخانه استاندارد و کم‌مصرف انرژی به ارزش. . .

بازگشت به خبرها