برگزاری جلسه‌ی اداری وزارت زراعت: بحث روی بودجه‌ی سال مالی ۱۴۰۰

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۷/۹ - ۱۵:۱۲
برگزاری جلسه‌ی اداری وزارت زراعت: بحث روی بودجه‌ی سال مالی ۱۴۰۰

۹ میزان ۱۳۹۹
در جلسه‌ی اداری وزارت زراعت، روی چگونه‌گی بودجه‌ی سال مالی ۱۴۰۰ بحث شد.
عبدالهادی رفیعی معین مالی و اداری وزارت زراعت راجع به این بودجه جزییات لازمی ارایه کرد و درباره‌ی بودجه گفت که پیشنهادهای بنیادی وجود دارد.
پس از آن، حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و مالداری و شماری از رییسان در مورد برنامه‌ها و بودجه‌ی سال مالی ۱۴۰۰ معلومات دادند.
داکتر انوارالحق احدی نامزدوزیر و سرپرست وزارت زراعت در این جلسه بر ابتکارات در بودجه‌ی ۱۴۰۰ تأکید ورزید و گفت که باید نوآوری‌ها در بودجه‌ی سال آینده به میان بیاید و نیز این نوآوری‌ها با توجه به مؤثریت و معقولیت در بخش‌های زراعت و مالداری باشد. آقای احدی افزود که بهتر است طرح‌های تأیید شده در شورای عالی اقتصادی در بودجه‌ی ۱۴۰۰ شامل گردد.
در پایان سرپرست وزارت زراعت یادآور شد که باید کمیته‌ی بودجه ساخته شود و مفکوره‌ها در این زمینه انکشاف یابد، تا مؤثریت مصرف بودجه بیش‌تر شود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۶:۳
Background image

کشت توت زمینی در ننگرهار افزایش یافته است؛ پیش‌بینی برداشت ۶۷۰ متریک تُن محصول در سال جاری

۲۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۴ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
براساس معلومات کارمندان ترویجی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار، امسال در چهار ولسوالی این ولایت در ۴۰۶ جریب زمین، توت زمینی کشت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۱:۱۱
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی بهاری در ولسوالی فرزه ولایت کابل 

۲۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی فرزه، کمپاین نهال‌شانی بهاری را تحت عنوان «غرس نهال صدقه جاریه است» با همکاری مؤسسه شلتر فار لایف و با. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۰:۱۸
Background image

توزیع تخم سبزیجات برای دهاقین در دایکندی

۲۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با همکاری یک مؤسسه خیریه بشری، برای شماری از دهاقین در مرکز این ولایت تخم‌های سبزیجات توزیع نمود.
در این روند، برای هر دهقان. . .

بازگشت به خبرها