برگزاری جلسه‌ی اداری وزارت زراعت: بحث روی بودجه‌ی سال مالی ۱۴۰۰

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۷/۹ - ۱۵:۱۲
برگزاری جلسه‌ی اداری وزارت زراعت: بحث روی بودجه‌ی سال مالی ۱۴۰۰

۹ میزان ۱۳۹۹
در جلسه‌ی اداری وزارت زراعت، روی چگونه‌گی بودجه‌ی سال مالی ۱۴۰۰ بحث شد.
عبدالهادی رفیعی معین مالی و اداری وزارت زراعت راجع به این بودجه جزییات لازمی ارایه کرد و درباره‌ی بودجه گفت که پیشنهادهای بنیادی وجود دارد.
پس از آن، حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و مالداری و شماری از رییسان در مورد برنامه‌ها و بودجه‌ی سال مالی ۱۴۰۰ معلومات دادند.
داکتر انوارالحق احدی نامزدوزیر و سرپرست وزارت زراعت در این جلسه بر ابتکارات در بودجه‌ی ۱۴۰۰ تأکید ورزید و گفت که باید نوآوری‌ها در بودجه‌ی سال آینده به میان بیاید و نیز این نوآوری‌ها با توجه به مؤثریت و معقولیت در بخش‌های زراعت و مالداری باشد. آقای احدی افزود که بهتر است طرح‌های تأیید شده در شورای عالی اقتصادی در بودجه‌ی ۱۴۰۰ شامل گردد.
در پایان سرپرست وزارت زراعت یادآور شد که باید کمیته‌ی بودجه ساخته شود و مفکوره‌ها در این زمینه انکشاف یابد، تا مؤثریت مصرف بودجه بیش‌تر شود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۰ - ۱۱:۱۱
Background image

هیئت وزارت زراعت افغانستان با مسئولان مؤسسه تحقیقات زراعتی هند دیدار کرد

۲۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان در ادامه سفر رسمی خود به جمهوری هند، با مسئولان شورای تحقیقات زراعتی هند و مؤسسه تحقیقات زراعتی هند دیدار و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۰ - ۱۰:۲۶
Background image

هیئت وزارت زراعت افغانستان با مسئولان نهادهای بین‌المللی تحقیقات زراعتی دیدار کرد

۲۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری  در ادامه سفر رسمی خود به جمهوری هند، با مسئولان نهادهای بین‌المللی  مرکز بین‌المللی بهبود جواری  و گندم،  مرکز بین‌المللی کچالو و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۰ - ۱۰:۲۶
Background image

د کندهار په ۱۶ ولسوالیو او ښار کې له ۶۱۰ زره څخه ډېر کوچني څاروي د پرازیټونو پر ضد درمل شول

د کندهار د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست، د کوچنیو څارویو د روغتیا د خوندي کولو او د مالدارۍ د ودې په موخه، د کندهار ښار او ۱۶ ولسوالیو کې د داخلي او خارجي پرازیټونو د مخنیوي پراخ. . .

بازگشت به خبرها