سرپرست وزارت زراعت: طرح‌ها و دلایل کافی برای تمدید یا بدیل پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری فراهم شود

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۷/۸ - ۱۵:۲۸
سرپرست وزارت زراعت: طرح‌ها و دلایل کافی برای تمدید یا بدیل پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری فراهم شودوزارت زراعت: پروژه‌ها ولایت‌های بیش‌تری را پوشش بدهند
۸ میزان ۱۳۹۹
داکتر عثمان صافی رییس و کارمندان پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت، در یک نشست به داکتر انوارالحق احدی، نامزدوزیر و سرپرست وزارت زراعت در مورد فعالیت‌ها، دست‌آوردها و ساحات تحت پوشش و بودجه‌ی پروژه معلومات ارایه کردند.
پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت، از سال ۲۰۱۳ میلادی آغاز به کار کرد و قرار است در پایان ۲۰۲۰ ختم شود. این پروژه در ۳۴ ولایت کشور در بخش‌های باغداری و مالداری، پروژه‌های مرتبط را تطبیق و با باغداران و مالداران همکاری‌های فنی و آموزشی می‌کند.
پس از ارایه‌ی معلومات از سوی داکتر عثمان صافی رییس پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری، داکتر انوارالحق احدی، نامزدوزیر و سرپرست وزارت زراعت آبیاری و مالداری به مسوولان این پروژه هدایت داد تا برای تمدید تمویل پروژه از سوی بانک جهانی، طرح‌ها و دلایل‌شان را فراهم سازند تا به آن نهاد پیشنهاد شود که این پروژه تمدید گردد و یا هم بدیل آن روی کار بیاید.
آقای احدی گفت که باید نگرانی‌های بانک جهانی در مورد پروژه بررسی و رفع گردد.

 

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۱۰:۹
Background image

ارزگان: برای ۱۵۰ دهقان برنامه‌های آگاهی‌دهی در مورد تغییرات اقلیمی برگزار شد

۱۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست سازگاری با تغییرات اقلیمی در سکتور زراعت و مالداری، مربوط وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، بر اساس پلان سالانه خویش، برنامه‌های آموزشی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۹:۲۲
Background image

پکتیا: آموزش عملی تهیه خوراک حیوانی (سایلج) برای مالداران آغاز شد

۱۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا از طریق آمریت مالداری و صحت حیوانی، برای ۱۰ تن از مالداران قریه خطابی مرکز، آموزش‌های عملی و نظری در. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۸:۳۶
Background image

دیدار هیئت وزارت زراعت افغانستان با والی ادیرنه ترکیه

هیئت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان به سرپرستی مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری در جریان سفر به کشور ترکیه ، با والی ادیرنه ترکیه دیدار و گفتگو نمود.
در. . .

بازگشت به خبرها