دیدار معین مالی و اداری وزارت زراعت با مسوولان برنامه‌ی حساب‌دهی و شفافیت افغانستان؛

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۵/۲۷ - ۱۵:۵۱
دیدار معین مالی و اداری وزارت زراعت با مسوولان برنامه‌ی حساب‌دهی و شفافیت افغانستان؛
دیدار معین مالی و اداری وزارت زراعت با مسوولان برنامه‌ی حساب‌دهی و شفافیت افغانستان؛
تعهد همکاری دوجانبه در مبارزه با فساد
۲۷ اسد ۱۳۹۹
عبدالهادی رفیعی، معین مالی و اداری وزارت زراعت، در دفتر کارش با مسوولان برنامه‌ی حساب‌دهی و شفافیت لوی‌سارنوالی دیدار کرد.
این دیدار در ادامه‌ی کمپین مبارزه با فساد برنامه حساب‌دهی و شفافیت افغانستان راه‌اندازی شده بود.
این مسوولان به معین مالی و اداری وزارت زراعت درباره‌ی چگونه‌گی تطبیق برنامه و دست‌آوردهای متوقعه‌ی آن معلومات دادند.
آنان گفتند که موارد فساد باید به لوی‌سارنوالی ج.ا.ا گزارش داده شود و این نهاد مکلف است تا به صورت جدی در این بخش اقدام کند.
از جانب دیگر، آقای رفیعی در این دیدار وعده‌ی هر نوع همکاری را با این برنامه سپرد و گفت که در این زمینه از هیچ نوع همکاری دریغ نمی‌کند، زیرا ضرورت جدی مبارزه با فساد و نیاز تأمین شفافیت را مردم و کشور حس می‌کنند.
آقای رفیعی در ادامه گفت: «مشکل اصلی مبارزه با فساد اداری است که هم به عنوان فرد و هم به عنوان یک ملت، به این باور نرسیده‌ایم که می‌توانیم فساد را از بین ببریم، باید از داستان‌های فردی عبور کنیم و به یک روایت ملی در امر مبارزه با فساد برسیم، زیرا تنها در این صورت است که می‌توانیم شفافیت و مبارزه با فساد را به یک فرهنگ بدل کنیم.»

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۱ - ۸:۵۹
Background image

جمع‌آوری ۵۴۶ کیلوگرام حشره کفشک گندم در بلخ برای مبارزه با آفات زراعتی

۱۰  عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
طی کمپاینی که از سوی ریاست زراعت ولایت بلخ به راه انداخته شده بود دهاقین قریه‌های شادیان و رهجنگ ولسوالی نهرشاهی آن ولایت، به‌منظور مبارزه با آفات زراعتی و حفاظت از. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۰ - ۱۲:۳۸
Background image

توزیع تخم بذری گندم و کود کیمیاوی برای ۴۰۰ دهقان در بلخ

۱۰ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، با همکاری دفتر ورلد هیومن هوم (WHH)  و هماهنگی ولسوالی شولگره، برای ۴۰۰ دهقان در این ولسوالی کمک‌های زراعتی توزیع کرد.
در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۰ - ۱۲:۳۷
Background image

هیئت وزارت زراعت برای بررسی امور حفاظت از جنگلات و پارک ملی نورستان به کنر و نورستان سفر کرد

۱۰ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مفتی ذاکرالله ذاکر رییس عمومی مالداری و صحت حیوانی، مولوی ضیاءالدین واقف رییس مالی و حسابی و مولوی نصرالله مظهری رییس. . .

BACK TO NEWS