دیدار معین مالی و اداری وزارت زراعت با مسوولان برنامه‌ی حساب‌دهی و شفافیت افغانستان؛

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۵/۲۷ - ۱۵:۵۱
دیدار معین مالی و اداری وزارت زراعت با مسوولان برنامه‌ی حساب‌دهی و شفافیت افغانستان؛
دیدار معین مالی و اداری وزارت زراعت با مسوولان برنامه‌ی حساب‌دهی و شفافیت افغانستان؛
تعهد همکاری دوجانبه در مبارزه با فساد
۲۷ اسد ۱۳۹۹
عبدالهادی رفیعی، معین مالی و اداری وزارت زراعت، در دفتر کارش با مسوولان برنامه‌ی حساب‌دهی و شفافیت لوی‌سارنوالی دیدار کرد.
این دیدار در ادامه‌ی کمپین مبارزه با فساد برنامه حساب‌دهی و شفافیت افغانستان راه‌اندازی شده بود.
این مسوولان به معین مالی و اداری وزارت زراعت درباره‌ی چگونه‌گی تطبیق برنامه و دست‌آوردهای متوقعه‌ی آن معلومات دادند.
آنان گفتند که موارد فساد باید به لوی‌سارنوالی ج.ا.ا گزارش داده شود و این نهاد مکلف است تا به صورت جدی در این بخش اقدام کند.
از جانب دیگر، آقای رفیعی در این دیدار وعده‌ی هر نوع همکاری را با این برنامه سپرد و گفت که در این زمینه از هیچ نوع همکاری دریغ نمی‌کند، زیرا ضرورت جدی مبارزه با فساد و نیاز تأمین شفافیت را مردم و کشور حس می‌کنند.
آقای رفیعی در ادامه گفت: «مشکل اصلی مبارزه با فساد اداری است که هم به عنوان فرد و هم به عنوان یک ملت، به این باور نرسیده‌ایم که می‌توانیم فساد را از بین ببریم، باید از داستان‌های فردی عبور کنیم و به یک روایت ملی در امر مبارزه با فساد برسیم، زیرا تنها در این صورت است که می‌توانیم شفافیت و مبارزه با فساد را به یک فرهنگ بدل کنیم.»

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۹:۵۳
Background image

بازدید رهبری وزارت زراعت از غرفه‌های نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری


۳ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
در نخستین روز میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری، مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۱۶:۷
Background image

میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل افتتاح شد


۲ ثور ۱۴۰۴ هـ.ش
میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه زراعتی و مالداری افغانستان در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل با حضور رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، شماری از مقام‌های امارتی،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۰:۷
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در دشت‌های خیرآباد سمنگان

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان بخش  حفاظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در ساحه دشت خیرآباد ولسوالی خلم خبر می‌دهد.
این کمپاین. . .

بازگشت به خبرها