پروژه کشت سمارق برای صد خانم بازگشت‌کننده به کشور، در کابل راه‌اندازی شد

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۴/۱۰ - ۱۱:۱
پروژه کشت سمارق برای صد خانم بازگشت‌کننده به کشور، در کابل راه‌اندازی شد
۱۰ سرطان ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، پروژه کشت سمارق توسط خانم بازگشت‌کننده به کشور را در این ولایت راه‌اندازی کرده است.
عمرجان منگل رییس اداره زراعت کابل، می‌‌گوید که این پروژه به حمایت مالی دفتر «جی‌آی‌زید» در روزهای قرنطین در ناحیه سیزدهم شهر کابل تطبیق شده است.
به گفته‌ی او، برای صد تن از خانم‌های بازگشت‌کننده و بی‌بضاعت، اقلام مورد ضرورت و تخم سمارق برای کشت و پرورش این گیاه خوراکی توزیع شده است.
این زنان آموزش‌های لازم نیز به منظور چگونگی کشت و پرورش سمارق توسط مدیریت اقتصاد خانواده‌ دریافت کرده‌اند.
هریک از زنان مستفیدشونده از این پروژه، می‌توانند در هر ماه شصت‌ کیلوگرام سمارق به بازار عرضه کنند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۵ - ۱۲:۵۹
Background image

جلسه بورد ملی تخم‌های بذری در وزارت زراعت برگزار شد

 

۵ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای به هدف قیمت‌گذاری تخم‌های بذری مادری، بنیادی و تصدیقی، تحت ریاست مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید. در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۵ - ۱۰:۴۲
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان وزارت زراعت با مسئولین کلستر زراعت در افغانستان

۵ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه هماهنگی و تخنیکی تحت رهبری مولوی عبدالغفور، رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با مسئول عمومی کلستر زراعت در افغانستان و تیم. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۵ - ۹:۲۸
Background image

افزایش چشم‌گیر عواید یک دهقان با ایجاد سبزخانه در ولسوالی شیرین‌تگاب ولایت فاریاب 

با حمایت تخنیکی و مشوره‌های فنی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب، یکی از دهاقین پرتلاش ولسوالی شیرین‌تگاب توانسته است فعالیت‌های زراعتی خود را گسترش دهد و به الگویی موفق برای. . .

BACK TO NEWS