حاصلات لوبیا در بغلان به بیش از ۱۲هزار تُن رسید

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۴/۹ - ۱۰:۳۶
حاصلات لوبیا در بغلان به بیش از ۱۲هزار تُن رسید
 
۹سرطان ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان، اعلام کرده که میزان حاصلات کشت‌زارهای لوبیا در این ولایت افزایش چشم‌‌گیری داشته و امسال به بیش از ۱۲هزار متریک تُن رسیده است. امسال دوهزار جریب زمین در بغلان لوبیا کشت شده بود.
ریاست زراعت بغلان می‌افزاید که استفاده از ورایتی‌های اصلاح‌شده و پُرحاصل، آماده ساختن بستر مناسب برای کشت، آبیاری منظم، استفاده به موقع کودهای کیمیاوی و کنترول گیاهان هرزه از عوامل اصلی افزایش محصولات لوبیا در این ولایت بوده است.
لوبیا یکی از مهم‌ترین مواد خوراکی است و هر سیر لوبیای بغلان، مبلغ هفت‌صد افغانی بالای زمین زراعتی خرید و فروش می‌شود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۱ - ۱۲:۴۳
Background image

برگزاری روز مزرعه نباتات تابستانی در فارم تحقیقاتی اردوخان هرات

۱۱ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات با همکاری سازمان خواراک و زراعت ملل متحد (FAO) در فارم تحقیقاتی زراعتی اردوخان، روز مزرعه (Field Day) نباتات تابستانی را برگزار. . .

شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۱ - ۱۲:۳۳
Background image

رهنمایی مالداران ولسوالی شتل پنجشیر در زمینه تغذیه و حفظ‌الصحه گاوهای شیری

۱۱ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر ده‌ها تن از مالداران ولسوالی شتل را در زمینه‌های مختلف مالداری رهنمایی کرد.
در این برنامه آموزشی، کارمندان مدیریت عمومی خدمات. . .

شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۱ - ۱۲:۳۳
Background image

توزیع وسایل پروسس سبزیجات برای ۵۰ فامیل در بنگی تخار

۱۱ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار با همکاری مؤسسه میشن‌ایست، وسایل پروسس سبزیجات و مواد لازم آن را برای ۵۰ فامیل در قریه قلبراق ولسوالی بنگی توزیع کرد.
همزمان با. . .

بازگشت به خبرها