نُه‌صد جریب زمین در کابل باغ ساخته می‌شود

content_admin
شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۲۴ - ۱۴:۱۷
 نُه‌صد جریب زمین در کابل باغ ساخته می‌شود

۲۴حوت ۱۳۹۸
همزمان با آغاز کمپین بهاری نهال‌شانی در کشور، قرار است نُه‌صد جریب زمین در کابل باغ‌های جدید احداث شود.
این باغ‌ها در چهارده ولسوالی ولایت کابل احداث می‌شود.
عمرجان منگل رییس اداره زراعت ولایت کابل، در مراسم آغاز نهال‌شانی در ولسوالی پغمان، می‌گوید که این باغ‌های جدید با استفاده از غرس نهال‌های تصدیق شده و پُرحاصل ساخته شوند. او گفت که این نهال‌ها در قوریه‌های داخل کشور توسط برنامه‌های ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت تحت نظر متخصصین پرورش یافته‌اند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۴:۲
Background image

ارائه آموزش‌های عملی برای محصلان پوهنځی زراعت پوهنتون پنجشیر

۳۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
بر اساس تفاهم‌نامه همکاری میان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر و پوهنتون این ولایت، محصلان صنف دوم پوهنځی زراعت پوهنتون پنجشیر جهت فراگیری آموزش‌های عملی به ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۱:۸
Background image

سروی و شناسایی دهقانان سبزی‌کار در ولسوالی خاکجبار انجام شد

۳۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت کابل در  ولسوالی خاکجبار با همکاری کارمندان مؤسسه استارز، روند سروی و شناسایی دهقانان و باغداران را به هدف حمایت از سکتور زراعت در این ولسوالی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۰:۵۱
Background image

در شهر قندهار و چهار ولسوالی، ۷۲۰۰ نهال جدید میوه‌دهنده غرس شد

۳۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری قندهار، با حمایت مالی مؤسسه بشری و خیریه کشور ترکیه (آی‌اچ‌اچ) و تحت نظارت مستقیم آمریت امور زراعتی،. . .

بازگشت به خبرها