کار عملی‌سازی ۸۳ پروژه آبیاری و باغداری در ولایت‌های شمالی تکمیل شد

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۱۲/۲۰ - ۱۵:۱۲
 کار عملی‌سازی ۸۳ پروژه آبیاری و باغداری در ولایت‌های شمالی تکمیل شد

۲۰ حوت ۱۳۹۸
وزارت زراعت آبیاری و مالداری از طریق پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری‌اش کار ۸۳ پروژه در زمینه‌ی آبیاری و باغداری را که سال گذشته‌ی میلادی در ولایت‌های شمالی آغاز کرده بود، تکمیل کرد.
از میان ۸۳ پروژه‌ی یاد شده، ۵۳ تای آن ساخت کشمش‌خانه‌ی عصری، چهار تای آن، ساخت کنترلی آب، ۲۰ تای آن ساخت حوض خاکی، ۱۳ تای آن ساخت مایکروکجمینت و سه تای دیگر آن، ایجاد مرکز تولید ورمی‌کمپوست (کود عضوی) می‌باشد.
به گفته‌ی مسوولان در پروژه ملی باغداری و مالداری زون شمال این پروژه‌ها با ۵۰ درصد سهم دهقانان و پنجاه فی‌صد سهم وزارت زراعت در ولایات بلخ، جوزجان، سرپل، سمنگان و فاریاب ساخته شده و مورد استفاده مالکان آن قرار گرفته است.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری تا اکنون از طریق پروژه ملی باغداری و مالداری‌اش، در زون شمال نزدیک به دو هزار پروژه‌ی آبیاری و ساخت کشمش‌خانه‌ی عصری را تکمیل کرده که از این طریق هزاران جریب زمین آبیاری شده و در عین حال از ساختمان کشمش‌خانه‌ها ده‌ها تن کشمش با کیفیت نیز تولید شده و به قیمت مناسب در بازارهای داخلی و خارجی فروخته شده است.
شماری از مستفدشده‌گان این پروژه‌ها ضمن سپاسگزاری از این برنامه‌های پروژه‌ی ملی باغداری و مالداری بر ادامه این پروژه‌ی ملی و ارزنده تاکید دارند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۳:۱
Background image

دیدار وزیر زراعت با رئیس پروژه تاپی

۲۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با مراد امانوف رئیس پروژه تاپی و خواجه عوضوف سفیر ترکمنستان دیدار کرده و در مورد روند استملاک زمین‌های مسیر این پروژه. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۲:۱۳
Background image

ایجاد ۸ قطعه باغ زردآلو و آغاز کمپاین نهال‌شانی در بدخشان

۲۱ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه کمپاین نهال‌شانی، به تعداد ۸ قطعه باغ متمرکز زردآلو برای ۸ تن از دهقانان در ولسوالی اشکاشم ایجاد گردید. این باغ‌ها با همکاری یک مؤسسه همکار و در هماهنگی با. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۱:۱۰
Background image

برگزاری نشست هماهنگی تخنیکی میان وزارت زراعت و مؤسسات همکار برای انکشاف سکتور زراعت

۲۳ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
نشست هماهنگی و تخنیکی میان ریاست پالیسی و پلان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و نمایندگان مؤسسات همکار، به رهبری سید احمد خالد صاحب‌زاده رئیس پالیسی و پلان این وزارت، در. . .

بازگشت به خبرها