رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت وضعیت عواید ریاست زراعت بغلان را بررسی کرد

qiam_amin
دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۰:۷
رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت وضعیت عواید ریاست زراعت بغلان را بررسی کرد

۳۰ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی ضیاءالدین واقف، رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر رسمی به ولایت بغلان با والی این ولایت دیدار و در جلسه‌ای با مسئولین ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بغلان وضعیت عواید، منابع عایداتی و چالش‌های موجود در روند تحصیل عواید را بررسی کرد.

در این سفر که به اساس مکتوب مقام وزارت زراعت انجام شد، رئیس مالی و حسابی وزارت و هیئت همراه‌شان از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان بازدید کردند.

در دیدار با والی بغلان، پیرامون منابع عایداتی، موضوعات مربوط به اجاره‌دهی، جلوگیری از ضیاع عواید و راه‌های بهبود روند جمع‌آوری و تحصیل عواید بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

همچنان در جلسه‌ای با حضور آمر امور زراعتی، مدیر مالی و اداری و مسئولین بخش‌های مختلف ریاست زراعت بغلان، میزان تحقق عواید، مشکلات و موانع موجود و راهکارهای بهبود روند کاری مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در این جلسه، بر شفافیت در روند تحصیل عواید، پیگیری منابع عایداتی، بهبود روند اجاره‌دهی، تقویت هماهنگی میان بخش‌های مربوطه و ایجاد راهکارهای عملی برای رفع چالش‌ها و افزایش عواید تأکید شد.

در پایان مولوی ضیاءالدین واقف بر توجه جدی به امور عوایدی، مسئولیت‌پذیری، پیگیری منابع عایداتی و همکاری مشترک برای رفع مشکلات و بهبود مدیریت منابع عایداتی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان تأکید کرد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۴:۵۱
Background image

روند سروی و تثبیت چراگاه‌ها در غور آغاز می‌شود؛ رئیس اراضی وزارت زراعت بر شفافیت و دقت در اجرای امور تأکید کرد

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش ۲۹ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
به رهبری مولوی محمود مظلوم، رئیس اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور آغاز روند سروی و تثبیت چراگاه‌های ولایت غور و ایجاد هماهنگی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

بررسی امور مالی و راه‌های افزایش عواید ریاست زراعت پنجشیر

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیأتی به سرپرستی مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور بررسی همه‌جانبه امور مالی و اداری و شناسایی راه‌های افزایش عواید، از. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۳:۵
Background image

بررسی وضعیت اداری و مالی و راه‌های افزایش عواید ریاست زراعت کاپیسا

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
هییتی به سرپرستی مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور بررسی وضعیت اداری و مالی و شناسایی راه‌های افزایش عواید، از ریاست. . .

BACK TO NEWS