به هشت‌صد خانم در جوزجان تخم سبزیجات توزیع شد

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۱۱/۲۸ - ۱۲:۱۶
 به هشت‌صد خانم در جوزجان تخم سبزیجات توزیع شد

۲۸دلو ۱۳۹۸
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از طریق برنامه ملی باغداری و مالداری، به هشت‌صد خانم در ولایت جوزجان، شانزده نوع تخم با کیفیت سبزیجات توزیع کرده است.
تخم این سبزیجات به هشت زن در ولسوالی‌های آقچه، فیض‌آباد، خواجه‌دوکوه و مرکز جوزجان، در چهارچوب باغچه‌های خانگی توزیع شده است. این زنان در جریان سال جاری شامل برنامه باغچه‌های خانگی مربوط به برنامه‌ی ملی باغداری و مالداری وزارت زراعت شده‌اند.
قرار است به این زنان آموزش‌های لازم نیز در باره‌ی چگونگی پرورش سبزیجات داده شود. این اقدام به منظور کمک به بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌ها صورت می‌گیرد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها