به هدف ترویج کشت‌های بدیل کوکنار، در دو ولسوالی کندهار برای ده‌ها دهقان تخم پنبه و کود کیمیاوی توزیع شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۰:۴۶
د کوکنارو بدیل کرکیلې په پار د کندهار په دوو ولسوالیو کي پر لسګونه بزګرانو د پنبې تخمونه او کیمیاوي سرې ووېشل شول

۱۰ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار، با حمایت مالی اداره جهانی مبارزه با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد و همکاری تخنیکی کمیته هالند، در ولسوالی‌های غورک و شاه‌ولی‌کوت کندهار برای ۹۰ تن از دهقانان نیازمند تخم اصلاح‌شده پنبه و کودهای کیمیاوی توزیع گردید.
به گفته مسئولان ریاست زراعت کندهار، در این برنامه در مجموع ۱۴۰ تن دهقان شامل بودند که ۱۳۰ تن از ولسوالی غورک و ۱۰ تن از ولسوالی شاه‌ولی‌کوت را در بر می‌گیرد. برای هر دهقان ۱۲ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده پنبه، ۵۰ کیلوگرام کود سیاه و ۵۰ کیلوگرام کود سفید از طریق یک روند شفاف و عادلانه توزیع شده است.
هدف از این کمک‌ها ترویج کشت‌های بدیل کوکنار، افزایش عواید دهقانان، به‌دست آوردن حاصل بیشتر از زمین‌های محدود و حمایت اقتصادی از دهقانان عنوان شده است.
همچنان، برای دهقانان مستفید، آموزش‌های نظری و عملی در زمینه کشت پنبه و چگونگی به‌دست آوردن حاصل بیشتر نیز ارائه گردیده است.
قابل یادآوری است که چند روز پیش نیز در ولسوالی‌های ارغستان و خاکریز کندهار برای ۹۰ تن از دهقانان نیازمند کمک‌های مشابه توزیع شده بود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۲۶
Background image

برگزاری ورکشاپ سه‌روزه ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست زراعت فاریاب

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی سه‌روزه ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب در مرکز و ولسوالی‌ها، از سوی ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۲۴
Background image

برای تطبیق کمپاین واکسیناسیون مواشی در بلخ ۹۵ هزار و ۶۰۰ دوز واکسین اختصاص یافت

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری اداره خوراک و زراعت ملل متحد «FAO»، برنامه آگاهی‌دهی کمپاین واکسیناسیون طاعون نشخوارکنندگان کوچک، بروسلوز و لمپی‌اسکین. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۲۱
Background image

برنامه آموزشی آمادگی برای کمپاین واکسیناسیون حیوانات در برابر بیماری لمپی‌اسکین در حوزه جنوب‌شرق آغاز شد

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ رَبیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا، با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد «FAO» و تحت نظارت مستقیم آمریت مالداری، برنامه. . .

بازگشت به خبرها