نظارت از جریان کمپاین مجادله کیمیاوی علیه آفت مورپتدار در سه ولسوالی‌ ولایت پروان 

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۰:۴۶
نظارت از جریان کمپاین مجادله کیمیاوی علیه آفت مورپتدار در سه ولسوالی‌ ولایت پروان 

۷  ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان اعلام کرد که از جریان کمپاین مجادله کیمیاوی علیه آفت مورپتدار در ولسوالی‌های شینواری، سیاه‌گرد و سرخ‌پارسا نظارت به‌عمل آمده است.
این نظارت به هدایت رئیس زراعت ولایت پروان، توسط مولوی نیاز محمد تایب آمر امور زراعتی و جمهورآغا جاهد مدیر عمومی حفاظه نباتات و قرنطین انجام شد.
هیأت اعزامی در جریان این سفر با دهاقین و باغداران محل از نزدیک دیدار کرده و آنان را به همکاری و سهم‌گیری فعال در تطبیق کمپاین مجادله کیمیاوی و محوه‌سازی کامل این آفت تشویق کردند.
همچنان، چگونگی روند تطبیق و مدیریت این کمپاین نیز از سوی هیأت بررسی گردید که بر بنیاد ارزیابی‌ها، این برنامه تا اکنون به‌گونه موفقانه مدیریت و تطبیق شده است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۳:۴۱
Background image

ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری برای رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت پایان یافت

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری با اشتراک بیش از ۵۰ تن از رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری پس از پنج روز آموزش و بحث‌های تخصصی به پایان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۲:۵۵
Background image

نشست کاری ریاست زراعت غور با نمایندگان «اف‌ای‌او» و مؤسسات همکار برگزار شد

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست کاری میان مسئولان سازمان جهانی غذا و زراعت «اف‌ای‌او» در زون غرب و نمایندگان مؤسسات «اکشن اید» و «ای‌سی‌اف» با رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور برگزار شد.
. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۲:۵۲
Background image

کمپاین واکسیناسیون ۱۵۵ هزار رأس حیوانات در برابر بیماری تب برفکی در میدان وردک آغاز شد

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
تحت چتر ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردک و با حمایت مالی سازمان جهانی غذا و زراعت «اف‌ای‌او»، کمپاین واکسیناسیون ۱۵۵ هزار رأس. . .

BACK TO NEWS