در آب‌ریزه‌های بدخشان نهال‌های بادام غرس می‌شود

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۸/۱۱/۸ - ۱۴:۵۷
در آب‌ریزه‌های بدخشان نهال‌های بادام غرس می‌شود

۸دلو ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، از آغاز روند نهال‌شانی در آب‌ریزه‌های این ولایت خبر داده است. در این آب‌ریزه‌ها نهال‌های بام غرس می‌شود.
ریاست زراعت بدخشان می‌افزاید که نهال‌های مثمر و غیرمثمر در آب‌ریزه‌های ولایات کندز، تخار و بدخشان غرس می‌شود. برنامه ساخت ‌آب‌ریزه‌ها و غرس نهال در آن، از طریق پروژه سکتوری حوزه دریایی پنج آمو قبلاً آغاز شده بود.
از طریق پروژه حوزه دریای پنج آمو، بیست‌ویک آب‌ریزه تا کنون در سه ولایت ساخته شده و کار شمار دیگری نیز جریان دارد. در این آب‌ریزه‌ها نهال‌های پسته، اکاسی، بید روسی و بادام غرس می‌شود. هم‌چنین گیاهان کوهی از قبیل زیره وحشی، هینگ وحشی و رشقه نیز کاشته می‌شود.
غرس نهال بادام در سه آب‌ریزه ولایت بدخشان، به داوطلبی گذاشته بود که در نتیجه شرکت «نرسری امید سبز» که توسط یک خانم رهبری می‌شود، برنده‌ی این داوطلبی شده است. این شرکت ۱۴ هزار نهال بادام برای غرس در آب‌ریزه‌های حیرتان کلان، کوچه‌حصار و پایین‌ شهر تهیه کرده است.
نهال‌هایی که روند غرس آن آغاز شده، پس از چهار سال به ثمر می‌رسند و تا ۱۵ سال حاصل‌ می‌دهند. هر نهال از سال چهارم تا ششم، به طور اوسط سالانه ۱.۵ کیلو گرام حاصل می‌دهد اما از سال ششم به بعد، میزان حاصلات آن سالانه به شش تا هفت کیلو گرام خواهد رسید.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها