انتقال زمین از وزارت زراعت به وزارت معارف

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۷ - ۱۴:۴۹
د کرنې وزارت له‌خوا پوهنې وزارت ته ځمکه ولېږدول شوه 

۲۷ دلو۱۴۰۴ هـ.ش 
 ۲۸ شَعبان المُعَظّم ۱۴۴۷ هـ.ق
مسئولان ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری اعلام کردند که بر اساس فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، تفاهم‌نامه انتقال زمین میان وزارت زراعت و وزارت معارف به امضا رسید.
این نشست در ریاست انتقال و توزیع اراضی وزارت زراعت برگزار شد و در آن مولوی محمد فاروق امرخیل، آمر تبادله و کفیل ریاست یادشده و مولوی سمیع‌الحق حماس، رییس حفظ مدارس و املاک وزارت معارف حضور داشتند.
زمین مورد نظر بر اساس پیشنهاد وزارت معارف و فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، از سوی ریاست اراضی وزارت زراعت به این وزارت انتقال یافت تا در مرکز ولایت روزگان، ترینکوت، در مساحتی به اندازه ۵۰ جریب، یک باب مدرسه جهادی ساخته شود.
تفاهم‌نامه انتقال این زمین میان مولوی محمد فاروق امرخیل از سوی وزارت زراعت و مولوی سمیع‌الحق حماس از سوی وزارت معارف به امضا رسید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۳:۴۱
Background image

ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری برای رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت پایان یافت

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری با اشتراک بیش از ۵۰ تن از رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری پس از پنج روز آموزش و بحث‌های تخصصی به پایان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۲:۵۵
Background image

نشست کاری ریاست زراعت غور با نمایندگان «اف‌ای‌او» و مؤسسات همکار برگزار شد

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست کاری میان مسئولان سازمان جهانی غذا و زراعت «اف‌ای‌او» در زون غرب و نمایندگان مؤسسات «اکشن اید» و «ای‌سی‌اف» با رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور برگزار شد.
. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۲:۵۲
Background image

کمپاین واکسیناسیون ۱۵۵ هزار رأس حیوانات در برابر بیماری تب برفکی در میدان وردک آغاز شد

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
تحت چتر ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردک و با حمایت مالی سازمان جهانی غذا و زراعت «اف‌ای‌او»، کمپاین واکسیناسیون ۱۵۵ هزار رأس. . .

BACK TO NEWS