توزیع کمک‌های نقدی به دهقانان ولسوالی دلارام

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۷ - ۱۲:۵
توزیع کمک‌های نقدی به دهقانان ولسوالی دلارام

۲۷ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولسوالی دلارام، در همکاری با مؤسسه CHA، روند توزیع کمک‌های نقدی به دهقانان و خانواده‌های نیازمند این ولسوالی را اجرا نمود.
این کمک‌ها به افراد مستحق که پیشتر برای ایجاد سبزخانه‌ها و باغچه‌های خانگی شناسایی شده بودند، اختصاص یافته است. هر مستفیدشونده مبلغ ۳۲۰۰ افغانی در هر ماه برای مدت شش ماه دریافت خواهد کرد.
هدف از این حمایت، فراهم‌سازی زمینه برای توسعه سبزخانه‌ها، افزایش تولیدات زراعتی، بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌ها و ایجاد فرصت‌های کاری پایدار اعلام شده است. کمک‌ها می‌تواند در تهیه تخم‌های اصلاح‌شده، کود کیمیاوی، وسایل ابتدایی سبزخانه و سایر نیازمندی‌های مرتبط با فعالیت‌های زراعتی مورد استفاده قرار گیرد.
روند توزیع این کمک‌ها در قریه‌های راکین، خواجه‌مرد و دهمزنگ، با حضور نمایندگان مؤسسه CHA و زیر نظارت ریاست زراعت ولسوالی صورت گرفت.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۷ - ۱۵:۴
Background image

اجرای برنامه نهال‌شانی در مسلخ دولتی ولایت بلخ

۲۷ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ برنامه نهال‌شانی را در ساحه مسلخ دولتی برگزار نمود. این برنامه از سوی آمریت مالداری و صحت حیوانی به منظور حفاظت از محیط زیست،. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۷ - ۱۴:۴۹
Background image

انتقال زمین از وزارت زراعت به وزارت معارف

۲۷ دلو۱۴۰۴ هـ.ش 
 ۲۸ شَعبان المُعَظّم ۱۴۴۷ هـ.ق
مسئولان ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری اعلام کردند که بر اساس فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، تفاهم‌نامه انتقال زمین. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۷ - ۱۴:۴۷
Background image

بازدید مسئولان وزارت زراعت از فعالیت‌های موسسه داکار در ننگرهار

۲۷ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
 مولوی عبدالغفور رییس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌ها و مولوی امان الله شاهی رییس نظارت و ارزیابی وزارت زراعت به همراه هیات همراه از فعالیت‌های موسسه داکار در ولسوالی. . .

بازگشت به خبرها