بازدید رئیس دعوت و ارشاد وزارت زراعت از دفاتر صندوق وجهی انکشاف زراعتی و برنامه‌های درسی این وزارت 

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۹ - ۹:۳۵

۱۹ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی محب‌الله انعام رئیس دعوت و ارشاد وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از دفاتر صندوق وجهی انکشاف زراعتی این وزارت بازدید نموده و همچنان از جریان درس‌های کارمندان معینیت مالی و اداری و معینیت زراعت و مالداری نیز نظارت به عمل آورد.
در جریان این بازدید، مولوی محب‌الله انعام از فعالیت‌های اداری و آموزشی ریاست صندوق وجهی انکشاف زراعتی دیدن کرده و برای مسئولان و کارمندان این اداره در مورد سیرت نبوی، ادای نماز، پابندی به برنامه‌های درسی و رعایت اخلاق اسلامی صحبت نمود. وی تأکید کرد که التزام به ارزش‌های اسلامی در کنار انجام درست وظایف اداری، نقش مهمی در بهبود خدمات و تقویت نظم اداری دارد.
در این برنامه رئیس و مدرس صندوق وجهی انکشاف زراعتی و تمام مدیران مربوط حضور داشتند. همچنان مولوی جمعه‌جان امام مسجد و مولوی شفیق‌الله مشاور، رئیس دعوت و ارشاد را در این بازدید همراهی می‌کردند.
همچنین رئیس دعوت و ارشاد از درس‌های مقام وزارت، معینیت مالی و اداری و معینیت مسلکی زراعت و مالداری نظارت نموده و ضمن قدردانی از تلاش استادان و اشتراک‌کنندگان، بر ادامه منظم برنامه‌های آموزشی و تربیتی تأکید ورزید.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۶:۳
Background image

کشت توت زمینی در ننگرهار افزایش یافته است؛ پیش‌بینی برداشت ۶۷۰ متریک تُن محصول در سال جاری

۲۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۴ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
براساس معلومات کارمندان ترویجی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار، امسال در چهار ولسوالی این ولایت در ۴۰۶ جریب زمین، توت زمینی کشت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۱:۱۱
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی بهاری در ولسوالی فرزه ولایت کابل 

۲۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی فرزه، کمپاین نهال‌شانی بهاری را تحت عنوان «غرس نهال صدقه جاریه است» با همکاری مؤسسه شلتر فار لایف و با. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۰:۱۸
Background image

توزیع تخم سبزیجات برای دهاقین در دایکندی

۲۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با همکاری یک مؤسسه خیریه بشری، برای شماری از دهاقین در مرکز این ولایت تخم‌های سبزیجات توزیع نمود.
در این روند، برای هر دهقان. . .

بازگشت به خبرها