چهارمین جلسه‌ی هیات مدیره‌ی شرکت زراعتی وادی ننگرهار برگزار شد

content_admin
پنجشنبه ۱۳۹۸/۱۰/۱۹ - ۱۰:۳
 چهارمین جلسه‌ی هیات مدیره‌ی شرکت زراعتی وادی ننگرهار برگزار شد

۱۸ جدی ۱۳۹۸
چهارمین جلسه‌ی هیأت مدیره شرکت زراعتی وادی ننگرهار به رهبری حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و رییس هیأت مدیره این شرکت با اشتراک اعضای هیأت مدیره شرکت در وزارت زراعت، آبیاری و مالداری دایر گردید. در این جلسه روی اجراات تصامیم و مصوبات جلسه‌ی گذشته، دست‌آوردها، پلان آینده، مشکلات و پیشنهادهای این شرکت بحث صورت گرفت.
این شرکت در چند ماه اخیر در بخش حفاظت از تأسیسات، جلوگیری غصب زمین و استرداد قراردادها، مقروضیت‌های شرکت و ترتیب پلان و پالیسی اقدام کرده است. این شرکت در پلان آینده در بحش زراعت غرس یک میلیون نهال مختلف‌النوع، استفاده عایداتی از زمین‌ها و منابع، فارم مالداری و ایجاد فارم ماهی و هم‌چنان سیستم اداری، استفاده از جایدادها تشویق سرمایه‌گذاری و ابتکارات جدید را روی دست دارد.
در این مجلس فیصله شد تا در مورد گزارش سال ۱۳۹۸، پلان مالی مصارفاتی برای سال ۱۳۹۹، پالیسی، استراتژی و طرزالعمل‌های شرکت، پلان تجارتی فارم‌های هده، ۲، ۳، ۴، مرغداری، ماهی‌پروری و مالداری بعد از مطالعه هیأت مدیره در مجلس بعدی این هیأت در ولایت ننگرهار تصمیم گرفته شود.
تشکیل سال ۱۳۹۸ برای سال ۱۳۹۹ تا نهایی شدن تشکیل جدید نیز تایید شد و جهت منظوری به مجمع عمومی سهم‌داران پیش‌کش می‌شود. پیشنهاد شرکت مبنی بر استخدام بست‌های مسوول زراعت، سرمایه‌گذاری، متخصص املاک و متخصص قراردادها منظور گردید. تمدید قراردادهای رییس شرکت، مسول مالی و اداری و متخصص ازدیاد عواید، از شروع سال مالی نیز تایید گردید. صلاحیت پولی این شرکت بعد از بررسی ظرفیت تدارکاتی شرکت تعیین شد. اجاره‌دهی زمین‌های زراعتی تا تصمیم نهایی ریاست جمهوری معطل شد.
با در نظر داشت پیش‌رفت خوب در بعضی از قسمت‌های کاری شرکت زراعتی وادی ننگرهار قناعت کامل ییس هیئات مدیره را در قسمت بازسازی سیستم‌های آبیاری، فارم‌های ماهی و خودکفایی، فارم مالداری و فابریکه زیتون فراهم نساخته است و در این بخش هدایات لازم به رییس شرکت داده شد.
قابل یادآوری است که در طول یک ماه آینده قرار است در ولایت ننگرهار مجلس بعدی هیات مدیره دایر شود و به شرکت وظیفه سپرده شد تا یک تصویر کلی در رابطه به املاک، ملحقات، فعالیت‌ها و قراردادهای شرکت به هیأت مدیره پیش‌کش کند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۴ - ۱۵:۶
Background image

آغاز کمپاین واکسین بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک در ولسوالی چمتال ولایت بلخ

۱۴ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین تطبیق واکسین بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) در ولسوالی چمتال ولایت بلخ آغاز شد. این برنامه با حضور آمر مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۴ - ۱۵:۴
Background image

برگزاری جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در پنجشیر

۱۴ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر جلسه‌ای تحت عنوان «سکتور زراعت و انکشاف دهات» به ریاست قاری فضل‌الله دیوبند، رئیس زراعت پنجشیر، برگزار کرد.
جلسه با تلاوت. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۴ - ۱۴:۵۶
Background image

توزیع خوراکه متراکم حیوانی برای افزایش وزن بره‌ها در فاریاب

۱۴ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه توزیع خوراکه متراکم حیوانی (کانسنتریت) به منظور تقویت تغذیه و افزایش وزن بره‌ها در برخی ولسوالی‌های ولایت فاریاب اجرا شد. این برنامه با هماهنگی آمریت مالداری و. . .

بازگشت به خبرها