در ولسوالی غورکِ کندهار کار ساخت یک چک‌دَم به ارزش سه میلیون افغانی آغاز شد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۶ - ۱۴:۲۳
د کندهار غورک ولسوالی کې د درې میلیونه افغانیو په ارزښت د چکډېم د جوړولو چارې پيل شوې

۱۶ لیندۍ ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ جُمادى‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
از  بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری ریاست زراعت کندهار، کار ساخت یک چک‌دَم به‌هدف کاهش خشکسالی و مهار آب در ولسوالی غورک ولایت کندهار رسماً آغاز شد.
در منطقه چهارپایو مربوط پیرقدم ولسوالی غورک، به مناسبت آغاز کار این چک‌دَم که ارزش آن نزدیک به سه میلیون افغانی است، برنامه ویژه‌ای برگزار شد. در این مراسم مفتي عبدالغنی عفان آمر منابع طبیعی ریاست زراعت کندهار، انجنیر نورمحمد همکار، نمایندگان ولسوالی و شماری از باشندگان محل حضور داشتند.
انجنیر نورمحمد همکار در سخنانی گفت که ساخت این چک‌دَم به‌منظور مبارزه با خشکسالی، صرفه‌جویی و مهار آب صورت می‌گیرد و امید می‌رود پس از تکمیل، مشکل خشکسالی در این منطقه را به‌شکل قابل توجه کاهش دهد. او افزود که این چک‌دَم به‌گونه معیاری و خام ساخته می‌شود و ظرفیت ذخیره حدود ۳۵ هزار متر مکعب آب را خواهد داشت.
مسئولان ریاست زراعت کندهار می‌گویند که با شدت‌یافتن خشکسالی در این ولایت، تلاش‌ها افزایش یافته و امارت اسلامی افغانستان برای مدیریت و صرفه‌جویی آب در ولسوالی‌های دوردست، برنامه گسترده ساخت چک‌دَم‌ها را عملی می‌سازد. همچنان همراه با این پروژه، در پنج ولسوالی دیگر نیز کار ساخت چک‌دَم‌های مشابه ادامه دارد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۷ - ۹:۵۸
Background image

پایان برنامه کنترول میخانیکی مور پتدار و مور خیمه‌ساز در دایکندی

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری دایکندی اعلام کرد که برنامه کنترول میخانیکی مور پتدار و مور خیمه‌ساز، با رهبری ریاست حفاظت نباتات و قرنطین، پس از بیست روز فعالیت عملی در ولسوالی‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۷ - ۹:۴۷
Background image

افتتاح پروژه پاکاری کانال زهکشی جهت احیا و اصلاح زمین‌های زراعتی در هلمند

پروژه پاکاری کانال زهکشی قریه ساحه افضل ولسوالی مارجه هلمند با حضور نماینده‌گان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، نماینده ریاست زراعت هلمند، نماینده ولسوالی مارجه و شماری از بزرگان و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۷ - ۹:۴۴
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با معاون برنامه‌های انکشافی سازمان ملل در افغانستان

۱۶ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با خانم دویل موکرجی، معاون برنامه‌های انکشافی سازمان ملل متحد در افغانستان، دیدار. . .

بازگشت به خبرها