تدویر جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در بدخشان

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۳ - ۹:۵
تدویر جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در بدخشان


۱۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در صالون جلسات ریاست زراعت ولایت بدخشان از سوی مدیریت عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌ها و طبق پلان جلسات سکتوری مقام ولایت برگزار شد.
در آغاز، پس از تلاوت چند آیه از کلام‌الله مجید، مفتی شمس‌الله شمس آمر تنظیم عشر و زکات و سرپرست ریاست، سخنانی پیرامون اهمیت همکاری‌های مشترک ارائه کرد. سپس جلسه تحت ریاست کیکاوس تکساری مدیر عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌ها ادامه یافت. او ضمن خوش‌آمدگویی به اعضا، مرور کوتاهی بر فیصله‌های جلسه قبلی داشت و از همکاری مؤسسات همکار سکتور زراعت در تطبیق تصمیم‌ها سپاسگزاری نمود. همچنان هدف برگزاری جلسه سکتوری برج قوس را که تقدیر مؤسسات همکار عنوان شده بود، برای اشتراک‌کنندگان توضیح داد.
عبداللطیف لودین متخصص زراعت، در بخش آجندا با اشاره به فعالیت‌های مؤسسات همکار در بخش‌های زراعت، باغداری و مالداری گفت که این پروژه‌ها در هماهنگی با بخش‌های تخنیکی ریاست زراعت و مدیریت‌های خدمات زراعتی در سطح ولسوالی‌ها تطبیق شده است. او افزود که ریاست زراعت براساس نظارت و ارزیابی سالانه از ولسوالی‌ها، در نظر دارد از مؤسسات همکار با اهدای تقدیرنامه قدردانی کند. در ادامه، ریاست زراعت به تمام مؤسسات همکار سکتور زراعت تقدیرنامه اهدا نمود.
نوید ندرت از دفتر یوناما نیز با ابراز خرسندی از این اقدام ریاست زراعت گفت که تقدیر مؤسسات، تشویق بزرگی برای طرح، دیزاین و اجرای پروژه‌های بیشتر در هماهنگی با ریاست زراعت و ادارات سکتوری خواهد بود.
در بخش دیگری از جلسه، موسسه بنیاد زندگی طی یک پرزنتیشن، گزارش کارکردهای سال جاری خویش در ولسوالی‌های ارغنجخواه و فیض‌آباد را ارائه کرد که مورد تأیید و استقبال اعضای جلسه قرار گرفت.
در بخش آزاد، مسئولان و نمایندگان مؤسسات همکار و ادارات امارتی، از اقدام ریاست زراعت قدردانی کرده و بر ادامه همکاری‌های بیشتر تأکید نمودند. آنان افزودند که چنین برنامه‌ها انگیزه تلاش بیشتر در خدمت‌رسانی به دهاقین و مردم نیازمند را افزایش می‌دهد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۱ - ۱۰:۲۱
Background image

زمین از سوی ریاست اراضی وزارت زراعت به شرکت برشنا انتقال شد

۲۱ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ ذوالحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در جلسه‌ای که در ریاست انتقال و توزیع زمین‌های ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و حافظ عبدالکبیر زاهد، رئیس انتقال و توزیع زمین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۱ - ۱۰:۱۲
Background image

توزیع کنجاله برای مالداران ولسوالی چهاربولک ولایت بلخ

۲۱ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از توزیع کنجاله برای مالداران ولسوالی چهاربولک با همکاری مؤسسه برای احیا و توسعه خبر داد.
این کمک‌ها برای ۱۵۰ تن از مالدارانی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۱ - ۱۰:۹
Background image

توزیع اجاق‌های خورشیدی برای خانواده‌های نیازمند در ولسوالی قادس بادغیس

۲۱ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس با حمایت سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، ۴۳ پایه اجاق خورشیدی را برای زنان نیازمند و بی‌بضاعت در حوزه ده‌برنج ولسوالی قادس. . .

بازگشت به خبرها