در تورخم ۵۰۰ کیلوگرام گوشت ماهی قاچاق ضبط و از بین برده شد

user-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۰:۲۵
تورخم کې ۵۰۰ کیلو ګرامه قاچاقي د کبانو غوښه ونیول شوه او له منځه یووړل شوه

۲۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش

۲۷ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
کارمندان قرنطین حیوانی تورخم مربوط ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، ۵۰۰ کیلوگرام گوشت ماهی را که به شکل قاچاق و غیرقانونی وارد کشور شده بود، ضبط کرده و در حضور یک هیئت مشترک نابود کردند.
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار، مولوی محمدولی محسن، گفت که به دلیل توقف صادرات و واردات میان افغانستان و پاکستان، بر اساس قوانین نافذه امارت اسلامی و هدایت رهبری، هیچ‌کس اجازه ندارد محصولات حیوانی و نباتی را از پاکستان وارد کند.
او از تمام تاجران و شهروندان کشور خواست که با درنظر گرفتن منافع ملی، فعالیت‌های تجاری خود را مطابق اصول تعیین‌شده از طریق راه‌های قانونی ادامه دهند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۵:۲۲
Background image

پیشرفت بیش از ۹۰ درصدی پروژه چکدم در ولسوالی خانچهارباغ فاریاب

۲۴ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب از پیشرفت قابل ملاحظه پروژه ساخت چکدم در ولسوالی خانچهارباغ این ولایت خبر می‌دهد.
بر اساس گزارش نظارتی هیأت تخنیکی این ریاست،. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۴:۳۲
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی آغاز مرحله دوم تفتیش مزارع در بلخ

۲۴ حمل ۱۴۰۵ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از برگزاری جلسه‌ای به‌منظور آغاز و هماهنگی مرحله دوم تفتیش مزارع دهاقین با اشتراک مسئولان و نمایندگان چهار نهاد دولتی و ۲۳ شرکت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۴:۳۱
Background image

اجرای عملیات دواپاشی در جنگلات پسته طبیعی ولسوالی نهرشاهی بلخ

۲۴ حمل ۱۴۰۵ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از اجرای عملیات دواپاشی در جنگلات پسته طبیعی ولسوالی نهرشاهی خبر می‌دهد. این اقدام به‌منظور حفاظت، تقویت و جلوگیری از شیوع آفات. . .

بازگشت به خبرها