ورکشاپ معیشت بدیل با حضور مسئولان چندین اداره داخلی و خارجی در وزارت زراعت برگزار شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۳۰ - ۱۴:۲۹
دکرنې وزارت کې د یوشمېر کورنیو او بهرنیو ادارو د چارواکو په شتون کې د بدیل معیشت ورکشاپ ترسره شو

۳۰ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
ورکشاپ معیشت بدیل با حضور مسئولان وزارت‌های زراعت، آبیاری و مالداری، صنعت و تجارت، انرژی و آب، امور داخله، احیا و انکشاف دهات، کار و امور اجتماعی، صحت عامه، دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد و هیئت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان در وزارت زراعت برگزار گردید.
این ورکشاپ به ریاست عبدالخالق محجوب رئیس معیشت بدیل وزارت زراعت برگزار شد و در آن درباره هماهنگی و فعالیت‌های مشترک برای حمایت از دهقانان و مالداران کشور بحث صورت گرفت.
در جریان این برنامه، نمایندگان ادارات مختلف پریزنتیشن‌های خود را در زمینه فعالیت‌های بدیل معیشت ارائه نموده و بر اهمیت هماهنگی میان نهادهای ذیربط برای بهبود وضعیت زندگی دهقانان و ترویج نباتات باارزش و حلال تأکید کردند.
همچنان اشتراک‌کنندگان پیرامون موضوعاتی چون صادرات، ارزش‌افزایی محصولات، بازاریابی، حمایت از دهقانان و تبلیغ حاصلات زراعتی و مالداری نظریات و پیشنهادات خویش را مطرح کرده و پروژه‌های عملی‌شده و برنامه‌های آینده نهادهای مربوط را به اشتراک گذاشتند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۰:۱۶
Background image

دیدار رئیس زراعت خوست با نمایندگان کشور سویس

۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
مولوی شیرمحمد ذبیح، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست، همراه با مولوی اسلم‌خان منیب معاون ریاست، بهیرگل صابری مشاور و متخصص، مولوی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۰:۱
Background image

کمپاین پاک‌کاری و زیباسازی محیط‌زیست در ولسوالی فرخار تخار راه‌اندازی شد

۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار کمپاین پاک‌کاری و زیباسازی محیط‌زیست را در ولسوالی فرخار راه‌اندازی کرد.
این کمپاین از سوی کارمندان. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۱۰:۱
Background image

آغاز مرحله عملی کمپاین جلوگیری از بیماری ساری تب کانگو در نورستان

۳عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با استفاده از بودجه انکشافی، مرحله عملی کمپاین جلوگیری از بیماری ساری تب خون‌ریزی‌دهنده کانگو را در ولایت. . .

بازگشت به خبرها