آغاز کمپاین وقایوی برای هزاران رأس مواشی در کندهار

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۶ - ۱۰:۴۸
آغاز کمپاین وقایوی برای هزاران رأس مواشی در کندهار

۱۶ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۵ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
به مساعی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با حمایت مالی اتحادیه اروپا و همکاری تخنیکی کمیته هالند، کمپاین وقایوی تداوی علیه بیماری لیونتوب (ریخک) و انگل‌ها برای ۱۲۸ هزار و ۳۵۰ رأس مواشی کوچک در ۱۰ ولسوالی این ولایت به‌گونه رسمی آغاز شد. این کمپاین در مدت دو هفته عملی خواهد شد.
در جریان این کمپاین، ۸۵ هزار و ۶۰۰ رأس مواشی کوچک در برابر انگل‌ها تداوی و ۴۲ هزار و ۷۵۰ رأس دیگر در برابر بیماری لیونتوب (ریخک) واکسین خواهند شد. این روند در ولسوالی‌های پنجوایی، میوند، ارغستان، سپین‌بولدک، خاکریز، ارغنداب، دامان، ډنډ، غورک و نیش توسط کلینیک‌های ثبت‌شده ساحوی، به ارزش ۲ افغانی برای هر حیوان تطبیق می‌گردد. هدف از این برنامه، جلوگیری از بیماری‌های داخلی و خارجی حیوانات و اتخاذ تدابیر وقایوی در برابر بیماری لیونتوب است.
هدف اصلی این کمپاین وقایوی، پیش‌گیری از بیماری‌های پروتوزوایی با فرارسیدن فصل زمستان، رشد و انکشاف سالم سکتور مالداری، جلوگیری از بروز بیماری‌ها و حمایت اقتصادی مالداران عنوان شده است.
در همین حال، مالداران از راه‌اندازی این کمپاین از سوی ریاست زراعت و کمیته هالند اظهار خرسندی کرده، می‌گویند که در زمان‌های حساس برای‌شان واکسین و داروهای وقایوی فراهم می‌گردد و آنان خواستار ادامه چنین برنامه‌ها در آینده نیز هستند.
قابل یادآوری است که یک هفته پیش از این، ریاست زراعت کندهار با همکاری مالی سازمان غذا و زراعت ملل متحد، کمپاین وقایوی دیگری را به‌منظور جلوگیری از بیماری طاعون برای ۸۰ رأس مواشی کوچک در این ولایت آغاز کرده بود.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۰:۴
Background image

آغاز کمپاین واکسیناسیون بیماری طبق در ولایت دایکندی

۱۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون بیماری طبق برای مواشی در ولایت دایکندی، با توزیع ۲۰۸ هزار و ۵۰۰ دوز واکسین، به حمایت سازمان خوراک و زراعت ملل متحد آغاز شد.
ریاست زراعت، آبیاری و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۹:۵۰
Background image

توزیع گاوهای شیری و بسته‌های خوراکه به ارزش ۸۰ هزار دالر برای ۶۰ خانواده در تخار

۱۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
برای ۶۰ خانواده در شش ولسوالی ولایت تخار، به ارزش مجموعی ۸۰ هزار دالر امریکایی، گاوهای شیری و بسته‌های حمایتی مالداری توزیع شد.
این کمک‌ها از سوی بنیاد انکشافی آغاخان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۳:۴۱
Background image

ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری برای رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت پایان یافت

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری با اشتراک بیش از ۵۰ تن از رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری پس از پنج روز آموزش و بحث‌های تخصصی به پایان. . .

BACK TO NEWS