ایجاد ۳۰ قطعه نمایشی جواری برای دهقانان در بلخ

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۰ - ۱۱:۴۵
ایجاد ۳۰ قطعه نمایشی جواری برای دهقانان در بلخ

۱۰ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ از ایجاد ۳۰ قطعه نمایشی جواری برای ۳۰ تن از دهقانان در سطح ۹ ولسوالی این ولایت خبر داد.
به اساس این برنامه، برای هر دهقان ۸ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده جواری، ۵۰ کیلوگرام کود سفید (یوریا)، ۳۰ کیلوگرام کود سیاه (دی‌ای‌پی) و ۵۰۰ افغانی پول نقد در نظر گرفته شده است تا در یک جریب زمین به‌گونه قطاری کشت گردد.
این روند از سوی آمریت امور زراعتی ریاست زراعت بلخ و به همکاری برنامه توسعه غله‌جات و حبوبات وزارت زراعت عملی گردیده است.
به گفته مسئولان، هدف از این قطعات نمایشی معرفی بذر اصلاح‌شده جواری و تشویق دهقانان به استفاده از روش‌های معیاری کشت می‌باشد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها