وزارت زراعت ۹۵.۱۱ درصد بودجه‌ی انکشافی‌اش را مصرف کرد

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۸/۱۰/۱ - ۹:۲۳
 وزارت زراعت ۹۵.۱۱ درصد بودجه‌ی انکشافی‌اش را مصرف کرد

۳۰ قوس ۱۳۹۸
امروز، با پایان سال مالی ۱۳۹۸، بر اساس آمارهای ریاست مالی و حسابی وزارت زراعت، روشن شد که وزارت زراعت، آبیاری و مالداری توانسته است ۹۵.۱۱ درصد بودجه‌ی انکشافی‌اش را مصرف کند.
وحید اعتبار، رییس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری می‌گوید که مجموع بودجه‌ی انکشافی منظور شده‌ی وزارت زراعت هفت میلیارد و ۸۶۷.۹۸۱ میلیون افغانی بود که از این میان، هفت میلیارد و ۷۰۰.۹۵۴ میلیون آن، که ۹۷.۸۸ درصد می‌شود، وارد تخصیص شده بود و از این جمله، هفت میلیارد و ۴۸۳.۵۲۶ میلیون افغانی آن مصرف شده است که ۹۵.۱۱ درصد بودجه‌ی انکشافی را شکل می‌دهد.
آقای اعتبار گفت که این میزان مصرف، ممکن است تا پایان امروز، به دلیل این که برخی از قراردادها دریافت‌های‌شان شاید در جریان پروسس باشد و بودجه دریافت کند، بیش‌تر شود.
وزارت زراعت ۹۵.۱۱ درصد بودجه‌ی انکشافی‌اش را در قالب ۳۶ پروژه در ۳۴ ولایت به اساس نیازمندی‌های دهقانان، باغداران، مالداران و نگهداری از منابع طبیعی مصرف کرده است.
رییس مالی و حسابی وزارت زراعت می‌گوید که اولویت در مصرف بودجه در سال مالی ۱۳۹۸ در زمینه‌های آبیاری زمین‌ها، توسعه‌ی باغداری، حفاظت و رشد منابع طبیعی و تولید و توزیع تخم‌های اصلاح‌شده برای دهقانان بوده است.
بخش دیگر مصرف این بودجه، برای توان‌مندسازی زنان است.
آقای اعتبار می‌گوید که پی‌گیری‌ها در تطبیق پروژه‌ها و اجرای قراردادها با جلسه‌های مستمر کاری به ریاست مقام رهبری، هم‌آهنگی‌ها با بخش‌های مختلف وزارت برای دنبال‌کردن جریان پیش‌رفت کارهای انکشافی، ارائه‌ی صلاحیت‌های تدارکات قراردادها به ولایات برای رشد ظرفیت و تطبیق بهتر پروژه‌ها و ایجاد گروپ‌های کاری آن‌لاین برای حل‌وفصل مشکلات پیش آمده در پیش‌رفت‌ها، از عواملی بوده است که وزارت زراعت توانسته بودجه‌ی انکشافی‌اش را در سال مالی ۱۳۹۸، بیش‌تر از ۹۵ درصد مصرف کند.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در مصرف بودجه‌ی انکشافی‌اش، یکی از نهادهای پیش‌تاز است.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۹:۳۵
Background image

نظارت از روند پیشرفت کار یک کانال آبیاری ۵۰۰ متری در ولسوالی خاکجبار کابل

۱۲ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری در  ولسوالی خاکجبار ولایت کابل از روند پیشرفت کار یک کانال آبیاری به طول ۵۰۰ متر در این ولسوالی نظارت کردند.
این کانال با هماهنگی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۹:۱۵
Background image

۱۳ سبزخانه در سیدآباد میدان وردک به بهره‌برداری سپرده شد

۱۲ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۵ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
۱۳ سبزخانه در مناطق مختلف ولسوالی سیدآباد ولایت میدان وردک، با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و حمایت مالی موسسه ان‌سی‌اې، در حضور یک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۲:۵۷
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به منظور افتتاح مرکز واحد تثبیت ملکیت در کندز

۱۰ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به هدف افتتاح مرکز واحد تثبیت ملکیت در سطح زون‌ها، هیئت بلندپایه ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت کندز سفر کرد و در همین. . .

بازگشت به خبرها