دیدار هیئت وزارت زراعت افغانستان با والی ادیرنه ترکیه

user-admin
شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۸:۳۶
دیدار هیئت وزارت زراعت افغانستان با والی ادیرنه ترکیه

هیئت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان به سرپرستی مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری در جریان سفر به کشور ترکیه ، با والی ادیرنه ترکیه دیدار و گفتگو نمود.
در این ملاقات، والی ادیرنه ضمن ابراز خرسندی از حضور هیئت افغانستان، بر گسترش همکاری‌های مشترک در عرصه زراعت و تحقیقات علمی تأکید کرد و اطمینان داد که اداره محلی ادیرنه آماده همکاری همه‌جانبه با افغانستان در زمینه‌های تخنیکی و تبادل تجارب می‌باشد.
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت‌آبیاری و مالداری افغانستان نیز در این دیدار از همکاری‌های ترکیه به‌ویژه در بخش زراعت قدردانی نموده و ابراز امیدواری کرد که این همکاری‌ها بیش از پیش گسترش یافته و به تقویت روابط دو کشور در عرصه توسعه زراعتی منجر شود.
این دیدار  در حالی انجام می شود هیئت وزارت زراعت افغانستان  پیش از این از ماشینری و شرکت‌های زراعتی کشور ترکیه نیز بازدید کردند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۴:۱
Background image

رئیس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار معرفی و کارش را آغاز کرد

 

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالرازق ابوالامین به‌عنوان رئیس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار تعیین گردید و طی یک نشست رسمی به کارمندان این ریاست معرفی شد.
این تعیینات. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۱:۲۴
Background image

برگزاری ورکشاپ آگاهی‌دهی در مورد مدیریت همه‌جانبه نباتات طبی در غور

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور ورکشاپ آگاهی‌دهی در مورد مدیریت همه‌جانبه نباتات طبی را با اشتراک ده‌ها تن از باشندگان محل در قریه سیاه‌چوب ولسوالی دولینه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۹:۵۷
Background image

توزیع ۷۹ بسته کمکی وسایل مالداری برای مالداران در ولسوالی الفاروق غور

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷۹ بسته کمکی وسایل و تجهیزات مالداری از سوی مؤسسه ACF، با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور و سایر ادارات ذی‌ربط، برای مالداران در شش قریه این ولسوالی. . .

BACK TO NEWS