در خوست به‌منظور حمایت اقتصادی از خانواده‌های معتاد و بی‌جا شده، یک سروی گسترده انجام شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۰ - ۹:۴۲
در خوست به‌منظور حمایت اقتصادی از خانواده‌های معتاد و بی‌جا شده، یک سروی گسترده انجام شد

۱۰ وږی ۱۴۰۴ هـ.ش
۸ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
در ولایت خوست، تحت چتر ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و با همکاری موسسه «اکشن‌اید»، به هدف حمایت اقتصادی از خانواده‌های معتاد و بی‌جا شده، یک سروی گسترده انجام شد.
در این سروی، ۲۰۸ تن مستحق شناسایی گردیدند که برای پنج برنامه مختلف اقتصادی در نظر گرفته شده‌اند.
به گفته مسئولان، در چارچوب این روند، برای برنامه باغچه‌های خانگی ۱۰۰ تن، برای برنامه پرورش مرغ ۵۰ تن، برای برنامه مالداری (پرورش بز) ۳۳ تن، برای برنامه ماشین خشک‌کن میوه و سبزی (سولری درایر) ۱۵ تن و برای برنامه کسب‌وکارهای کوچک اقتصادی ۱۰ تن انتخاب شده‌اند.
افراد مستحق یادشده تماماً کسانی هستند که قبلاً معتاد بوده یا بی‌جا شده‌اند و اکنون از مواد مخدر فاصله گرفته و می‌خواهند برای آغاز زندگی عادی گام‌های عملی بردارند.
مسئولان می‌گویند به افراد انتخاب‌شده در جریان هفته آینده، آموزش‌های اختصاصی در بخش برنامه‌های مربوطه داده خواهد شد تا از این برنامه‌ها حداکثر استفاده را نموده و به سمت خودکفایی حرکت کنند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۰ - ۹:۴۳
Background image

نشست هماهنگی میان مسئولان اجاردهی زمین و شرکت‌های مخابراتی برگزار شد

۱۰ سنبله  ۱۴۰۴ هـ.ش
۸ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
نشستی با حضور مسئولان ریاست عمومی اجاردهی و سرمایه‌گذاری زمین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و نمایندگان شرکت‌های مخابراتی در مقر این ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۰ - ۹:۴۲
Background image

در خوست به‌منظور حمایت اقتصادی از خانواده‌های معتاد و بی‌جا شده، یک سروی گسترده انجام شد

۱۰ وږی ۱۴۰۴ هـ.ش
۸ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
در ولایت خوست، تحت چتر ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و با همکاری موسسه «اکشن‌اید»، به هدف حمایت اقتصادی از خانواده‌های معتاد و بی‌جا شده، یک سروی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۹ - ۱۵:۳۳
Background image

د کرنې وزارت د اراضۍ لوی رياست لخوا لوړو زده کړو وزارت ته ځمکه ولېږدول شوه

۹ وږی ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ رَبِیعُ الْأَوَّل ۱۴۴۷ هـ.ق
د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ وزارت د اراضۍ ریاست کې جوړه شوې غونډه کې، چې د اراضۍ ریاست د ځمکو د انتقال او وېش رییس مولوي سید محمد سعيد او. . .

بازگشت به خبرها