ننگرهار: در بندر تورخم ۱۰۵ تُن جواری بی‌کیفیت دوباره به پاکستان مسترد شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۵ - ۹:۲۲
ننگرهار: در بندر تورخم ۱۰۵ تُن جواری بی‌کیفیت دوباره به پاکستان مسترد شد

۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ ربیع‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
مسؤولان مدیریت قرنطین نباتی بندر تورخم ولایت ننگرهار می‌گویند که مسؤولان این بندر از وارد شدن ۱۰۵ تُن جواری بی‌کیفیت از پاکستان به افغانستان جلوگیری کرده و دوباره آن را به آن کشور مسترد نموده‌اند.
مولوی محمد ولی محسن رییس زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار گفت این جواری بی‌کیفیت که از پاکستان به افغانستان وارد می‌شد، پس از معاینه و بررسی دقیق توسط مسؤولان مدیریت قرنطین نباتی بندر تورخم دوباره به آن کشور برگردانده شده است.
وی از تمام تاجران خواست تا محصولات باکیفیت وارد کنند تا هموطنان ما از محصولات سالم و پاک استفاده نمایند.
هر روز از طریق بندر تورخم ده‌ها موتر میوه تازه، سبزیجات، غلات، ادویه حیوانی و نباتی و بسیاری مواد دیگر صادر و وارد می‌شود که تحت نظارت مدیریت قرنطین ریاست زراعت به کشور وارد شده و به محصولات خراب اجازه ورود داده نمی‌شود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۷:۴۹
Background image

دیدار وزیر زراعت با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل


۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در دفتر کارش با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این دیدار، مولوی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۶:۷
Background image

افزایش کیفیت و تولید میوه‌های خشک در کشور؛ صادرات از کندهار به ۵ هزار متریک تن می‌رسد

۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در نتیجه تلاش‌ها و برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان برای بلند بردن کیفیت و افزایش تولید میوه‌های خشک در کشور، میزان صادرات این محصولات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۱۳
Background image

به‌منظور سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها، هیئتی  از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به تعدادی از ولایت‌های حوزه شمال کشور سفر کرد.

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی  تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت‌های شمالی کشور (سمنگان، بلخ و سرپل) به هدف سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها سفر. . .

بازگشت به خبرها