دیدار رئیس زراعت بدخشان با رئیس عمومی مؤسسه افغان اید

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۲ - ۱۴:۱۷

۲۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با رئیس عمومی مؤسسه افغان اید در افغانستان و هیأت همراه وی دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار که در دفتر ریاست زراعت بدخشان انجام شد، مولوی امان‌الله حسن رئیس زراعت این ولایت، ضمن قدردانی از همکاری‌ها و فعالیت‌های مؤسسه افغان اید، بر گسترش و تقویت پروژه‌های انکشافی زراعتی مطابق اولویت‌های این ریاست تأکید نمود. وی خواستار توجه ویژه به بخش‌هایی چون توزیع تخم بذری و کود کیمیاوی، اعمار کانال‌های آبیاری، ایجاد مراکز پروسس میوه‌جات و لبنیات، احداث سردخانه‌های عصری و ایجاد باغ‌های متراکم تجارتی شد.
آقای چارلیس دیوی، رئیس عمومی مؤسسه افغان اید، با ابراز خرسندی از همکاری‌های ریاست زراعت بدخشان، اطمینان داد که پیشنهادات مطرح‌شده در چهارچوب امکانات و اصول کاری این مؤسسه بررسی شده و تلاش خواهد شد تا منابع مالی لازم برای عملی‌شدن آن‌ها فراهم گردد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۲:۳۴
Background image

رئیس زراعت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه بازدید کرد

۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در جریان بازدید از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه در ناحیه ششم شهر فیض‌آباد، بر رسیدگی به چالش‌های موجود و شامل شدن این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۴
Background image

۷۳۶ اجاق آفتابی میان اعضای انجمن‌های جنگلداری در ولسوالی‌های زرمت و روحانی بابا ولایت پکتیا توزیع شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا از طریق دفتر روابط خود، به منظور حفاظت از جنگل‌ها و جلوگیری از قطع درختان، ۷۳۶ پایه اجاق آفتابی را. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۲
Background image

از قاچاق داروهای زراعتی و گاومیش‌ها در کندهار جلوگیری شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار از جلوگیری از قاچاق ۱۱ کارتن داروهای زراعتی پاکستانی و ۳۰ رأس گاومیش در عملیات جداگانه خبر داد.
بر اساس معلومات این ریاست،. . .

بازگشت به خبرها