سفر رئیس عمومی انستیتوت تحقیقات زراعتی به ولایت پروان

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۲ - ۱۰:۴
سفر رئیس عمومی انستیتوت تحقیقات زراعتی به ولایت پروان

۲۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی نصرت الله طلحه رئیس عمومی انستیتوت تحقیقات زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفرش به ولایت پروان با رئیس زراعت این ولایت و جمعی از کارمندان دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار که در مقر ریاست زراعت پروان انجام شد، دو طرف روی موضوعات مهم تحقیقاتی، پیشرفت فعالیت‌های زراعتی، تقویت روند تحقیقات و هماهنگی بیشتر میان نهادهای مربوطه بحث همه‌جانبه نمودند.
رئیس عمومی انستیتوت تحقیقات زراعتی با قدردانی از فعالیت‌های ریاست زراعت پروان، بر اهمیت ارتقای ظرفیت‌های تخنیکی، استفاده مؤثر از یافته‌های تحقیقاتی در مزرعه و هماهنگی بیشتر میان تیم‌های تحقیقاتی و تخنیکی تأکید کرد.
در پایان، توافق شد تا روند همکاری‌ها در آینده تقویت شده و پروژه‌های تحقیقاتی زراعتی در ولایت پروان به‌گونه مؤثرتر عملی گردد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۱۰:۰
Background image

به مناسبت روز دهقان و مالدار در کندهار برنامه‌های ویژه برگزار شد؛ دستاوردهای پروژه‌های انکشافی به ارزش ۱.۳ میلیون دالر شریک گردید

۹ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
به هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با حمایت مالی دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل متحد و همکاری تخنیکی کمیته هالند، به مناسبت روز دهقان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۱۰:۰
Background image

چکددمی به ارزش ۱.۴ میلیون افغانی در ولسوالی ارغستان کندهار به بهره‌برداری سپرده شد

۹ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
در منطقه «میوو» ولسوالی ارغستان ولایت کندهار، یک چکدم به ارزش ۱.۴ میلیون افغانی، پس از تکمیل نظارت و ارزیابی تخنیکی، به گونه رسمی به بهره‌برداری سپرده شد.
این پروژه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۸:۲۵
Background image

وزیر زراعت با رئیس برنامه توسعه سازمان ملل متحد در افغانستان دیدار کرد

مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با ستیفن رودریگز، رئیس و نماینده برنامه توسعه سازمان ملل متحد در افغانستان، دیدار و درباره گسترش همکاری‌ها در بخش زراعت، آبیاری، توسعه. . .

بازگشت به خبرها