نظارت تیم تخنیکی ریاست زراعت بدخشان از پروژه‌های زراعتی و مالداری در ولسوالی‌های مرزی و سرحدی

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۹ - ۹:۵۳
نظارت تیم تخنیکی ریاست زراعت بدخشان از پروژه‌های زراعتی و مالداری در ولسوالی‌های مرزی و سرحدی

۱۹ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بدخشان اعلام کرد که تیم تخنیکی و نظارتی این اداره، به هدایت رئیس زراعت و بر اساس فیصله جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات، از پروژه‌های زراعتی و مالداری موسسات ناروی و بنیاد آقاخان در چندین ولسوالی مرزی و سرحدی این ولایت بازدید کرد.
در بخش نخست، تیم متشکل از متخصصان و مسئولان این ریاست به ولسوالی‌های بهارک، وردوج و زیباک سفر کرده و از ۱۱۰ باغ مثمر، سه قوریه نهال، ۲۱ مرغانچه و مکاتب ساحوی دهاقین (که برای ۱۰ زن تخم و کود لوبیا توزیع شده بود) نظارت به‌عمل آورد. تیم ضمن ارزیابی، مشوره‌های تخنیکی برای بهبود فعالیت‌ها ارائه کرد.
در ادامه، به تاریخ ۸ اسد، تیم به ولسوالی‌های اشکاشم، شغنان، مایمی، نسی، شکی و خواهان سفر نمود و از ساخت دو کانال زراعتی، ۱۵۰ باغ مثمر، ۷۵ مرغانچه، چهار هکتار زمین انکشافی، ۱۴ باغچه سبزیجات، توزیع گاوهای شیری، و انتقال پایپ آبیاری بازدید کرد. مستفیدین از این پروژه‌ها، ضمن ابراز رضایت، تأثیرات آن را در بهبود معیشت و دسترسی به محصولات زراعتی و مالداری مثبت ارزیابی کردند.
همچنین در ولسوالی‌های درواز، به زنبورداران محلی آموزش عملی داده شد و در بخش ایجاد باغات مثمر، رهنمایی‌های تخنیکی ارائه گردید.
ریاست زراعت بدخشان تأکید کرد که این برنامه‌ها به هدف مقابله با تغییر اقلیم، ایجاد شغل، انکشاف زراعت و بهبود اقتصاد خانواده‌ها در مناطق دورافتاده و مرزی ولایت اجرا می‌شود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۹:۳۵
Background image

معین زراعت و مالداری وزارت زراعت کار ساخت یک چکدم بزرگ به ارزش ۵۰۰ هزار دالر امریکایی را در کندهار افتتاح کرد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفرش به ولایت کندهار، کار ساخت یک چکدم بزرگ را به ارزش نزدیک. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۳۰ - ۱۵:۴۴
Background image

جلسه دعوت و ارشاد وزارت زراعت برگزار شد

۳۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه دعوت و ارشاد وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری این وزارت، با حضور مسئولان ریاست دعوت و ارشاد و شماری از رؤسای مرکزی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۳۰ - ۱۰:۲۳
Background image

توزیع تخم رشقه و کود سیاه برای ۸۰ دهقان در دو ولسوالی کابل

۳۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۶ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل با همکاری کمیته هالند (DCA)، ۲۴۰ کیلوگرام تخم رشقه و یک‌هزار و ۶۸۰ کیلوگرام کود سیاه را همراه با وسایل. . .

بازگشت به خبرها