آغاز فعالیت سه مؤسسه در دره‌صوف بالا  ولایت سمنگان

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۴ - ۱۰:۱۵
آغاز فعالیت سه مؤسسه در دره‌صوف بالا  ولایت سمنگان

۱۴ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از آغاز فعالیت سه مؤسسه «دفتر ارتباط» (TLO)، «شرکای احیا و ساخت‌وساز» (PRB) و «کمک جهانی علیه گرسنگی» (WHH) در ولسوالی دره‌صوف بالا خبر دادند.
به گفته آنان، دفتر ارتباط در ۲۵ قریه این ولسوالی سروی‌های ابتدایی خود را آغاز کرده و در بخش جنگلات و تنظیم آبریزه‌ها فعالیت خواهد نمود. همچنان مؤسسه شرکای احیا و ساخت‌وساز در ۱۰ قریه پروژه‌های مالداری را تطبیق می‌کند و مؤسسه کمک جهانی علیه گرسنگی در بیش از ۱۰ قریه در بخش تجارت‌های کوچک و حرفه‌ای فعالیت خواهد داشت.
این برنامه‌ها با هماهنگی آمریت تنظیم منابع طبیعی ریاست زراعت و اداره ولسوالی دره‌صوف بالا اجرا می‌شود و هدف آن توسعه روستاها و بهبود وضعیت اقتصادی و محیط زیستی ساکنان این مناطق است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۵۹
Background image

اشتراک سخنگوی وزارت زراعت در نشست هماهنگی سخنگویان ادارات امارتی

۱۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی شیر محمد حاتمی، رییس اطلاعات، آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در نشست هماهنگی سخنگوی مرکزی امارت اسلامی افغانستان با سخنگویان ادارات امارتی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۳۴
Background image

مسوولان ریاست زراعت نورستان با مسئولان سازمان جهانی زراعت و غذا درباره پروژه‌های آینده گفتگو کردند

مسئولان دفتر زون شرق سازمان جهانی زراعت و غذا «فائو» با سرپرست ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان، داکتر بختیار سعید دیدار کرده و در مورد توسعه زراعت و مالداری، فعالیت‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۱۷
Background image

رئیس زراعت بدخشان با مسئول سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار کرد

رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در دیدار با مسئول عمومی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در افغانستان، روی گسترش همکاری‌ها و تطبیق پروژه‌های انکشافی در بخش زراعت و مالداری این. . .

بازگشت به خبرها